Αντιφασιστική παρέμβαση στο κέντρο του Πειραιά, Παρασκευή 3/4/15

......................................

αναδημοσίευση από: http://antifapeiraias.espivblogs.net/

 

Παρέμβαση αντιπληροφόρησης πραγματοποίησε η Αντιφασιστική Συνέλευση Πειραιά, με τη συνδρομή συντρόφων και συντροφισσών, στο κέντρο του Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής 3/4, για το γεγονός του ξυλοδαρμού πειραιώτη φοιτητή από χρυσαυγίτες, το Σάββατο 14/3, έξω από το Ξενοδοχείο Savoy (Ηρώων Πολυτεχνείου 93), με κριτήριο την εξωτερική του εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

Η παρέμβαση, αφού κινήθηκε στις οδούς Γρηγ. Λαμπράκη (Πασαλιμάνι), Σωτήρος Διός και Ηρώων Πολυτεχνείου, μοιράζοντας κείμενα και πετώντας χιλιάδες τρικάκια, έφτασε στο ξενοδοχείο Savoy, όπου σύντροφοι μπήκαν στη ρεσεψιόν και τη γέμισαν τρικάκια, καταγγέλοντας ταυτόχρονα τη φασιστική επίθεση αλλά και τη στήριξη που παρέχει το ίδιο το ξενοδοχείο στους φασίστες για να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους, κάτι που το καθιστά τα άτυπα δεύτερα γραφεία της Χ.Α. στον Πειραιά.

 

 

 

 

Μετά το ξενοδοχείο, η παρέμβαση ολοκληρώθηκε στην οδό Αφεντούλη, φωνάζοντας συνθήματα μπροστά από το Α.Τ. Καλλίπολης, όπου πριν 2 μήνες είχε δεχθεί βάρβαρη ρατσιστική μεταχείριση η Μιρέλλα Λόπεζ, επειδή δεν είχε εισιτήριο.

 

 

Ακολουθεί το κείμενο που μοιραζόταν στην παρέμβαση:

 

 

 

 

 

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ο αντιφασιστικός αγώνας συνεχίζεται…

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License