Ανάληψη ευθήνης Θεσσαλονίκη

Alpha Bank

Από 2/3 έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας οι περισσοτεροι πολιτικοί κρατούμενοι στην Ελλάδα  με αιτήματα:Την κατάργηση των τρομονόμων 187 και 187Α,την καταργηση του κουκουλονόμου,την απελευθερωση του Σάββα Ξηρού,την οριοθέτηση του Dna σαν αποδεικτικό στοιχείο.Βάζοντας μπροστά το σώμα τους επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα αναχωμα μπροστά στην συνεχή αναβαθμιση της καταστολής.Αυτός ο αγώνας δηλαδή, αφορά οχι μόνο τους φυλακισμένους οπως εντεχνως πλασάρουν τα ΜΜε αλλά όλα τα κομματια της κοινωνίας που αντιστέκονται και αγωνίζονται ενάντια στην επελαση κρατους και κεφαλαιου, εναντια στην υποβάθμιζη των ζωων μας.Σαν έλαχιστη ενδειξη αλληλεγγυης την δευτέρα 6/4 επιτεθήκαμε στην Alpha Bank στην συμβόλη των οδών πλαστηρα και παπάφη στην Χαριλάου σπάζοντας το Ατμ και την τζαμάρια της τράπεζας.

Κάλη αναρώση σε όσους έχουν στάματήσει την απέργία.

Δύναμη και αλληλεγγυη στο ΔΑΚ και στους απεργόυς μετανάστες!

 

Κράτος και κεφάλαιο οι μόνοι τρομοκράτες

Αλληλεγγυη στους ένοπλους αντάρτες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License