ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ

...

   Μετά από εξέταση του, στο ιατρείο της φυλακής Κορυδαλλού ( όπου κρατείτο ),ο απεργός πείνας Μιχαηλίδης Γιάννης ( 19η μέρα απεργίας ), παραπέμφθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. Ο απεργός έχει χάσει το 8,5% του αρχικού σωματικού του βάρους, εμφανίζει έντονη αδυναμία, καταβολή, ζάλη, ωχρότητα δέρματος και βλεννογόνων, ενώ στην αντικειμενική εξέταση διαπιστώθηκαν: υπόταση, ορθοστατική υπόταση, σχετική βραδυκαρδία και υπογλυκαιμία. Από τον εργαστηριακό έλεγχο παρατηρήθηκαν : ήπια αναιμία, υπερχολερυθρυναιμία και ελαφρά διαταραχή πηκτικότητας.

  Πρόσθετο επιβαρυντικό στοιχείο του καταβολισμού του κατά τη διάρκεια της παρούσης απεργίας, αποτελεί η πρόσφατη πολυήμερη απεργία πείνας , που ο Γιάννης έκανε, ως αλληλεγγύη στον απεργό σύντροφό του Ρωμανό Νίκο ( ο οργανισμός του δεν έχει προλάβει να ανανήψει πλήρως από το προηγούμενο μεταβολικό στρες ).

  Πιθανό νοσοκομείο στο οποίο μετήχθη ο Γιάννης το Αττικό . Θα ακολουθήσει ακριβής ενημέρωση σύντομα.

                                                                                       Αθήνα 10/04/2015

 

  Η ιατρός :

 Λίνα Βεργοπούλου.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License