ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

. . .

                                  ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΗΜΕΡΩΣΗ :

 

     Ο απεργός πείνας Γιώργος Καραγιαννίδης ( μέλος του Δ.Α.Κ.), μετήχθη σήμερα σε εφημερεύον νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. Πιθανά στο Γ.Ν. της Νίκαιας.

   Ο Γ.Καραγιαννίδης διανύει την 42η μέρα απεργίας.Παρουσιάζει απώλεια βάρους 19% , υπόταση, βραδυκαρδία, αδυναμία, υπογλυκαιμία και έντονη ζάλη.

   Οφείλουμε για μια ακόμα φορά να αναφέρουμε ότι, σε μια απεργία πείνας τόσο μεγάλης διάρκειας, ακόμα κι αν , οι τιμές των εργαστηριακών εξετάσεων παραμένουν οριακά φυσιολογικές -, ο καταβολισμός του οργανισμού είναι τόσο έντονος ,που ο κίνδυνος για σοβαρή και αιφνίδια επιπλοκή ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος που τον απεργό πείνας τον νοσηλεύεις πάντα , όταν διακομίζεταισε νοσοκομείο, ακόμα και με μη εμφανώς  διαταραγμένες τιμές εξετάσεων.

 

                                                                                           Αθήνα 12/04/2015

 

   Η ιατρός :

  Λίνα Βεργοπούλου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License