Προσαγωγή Ισπανού τουρίστα

Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε προσαγωγή Ισπανού τουρίστα...

Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε προσαγωγή Ισπανού τουρίστα που πλησίασε την είσοδο της Πρυτανείας και ενδιαφέρθηκε για την κατάληψη. Κατά την αποχώρησή του περικυκλώθηκε από μπάτσους οι οποίοι τον μετέφεραν με περιπολικό, μάλλον στη ΓΑΔΑ.

από ΠΟΝΤΙΚΙ 14/04/2015 2:36 μμ.


Επιβεβαιώνεται τελικώς ότι δύο εκ των συλληφθέντων όχι μόνο είναι… τουρίστες από την Αλγερία, αλλά διέμεναν και λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα Προπύλαια και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετάνια.

Οι δύο Αλγερινοί που συνελήφθησαν στην Πρυτανεία, είναι εργαζόμενοι πασίγνωστης πολυεθνικής εταιρείας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα για τουρισμού και μένουν στη Μεγάλη Βρετάνια.

Το τι έκαναν στην κατάληψη, ο καθένας μπορεί να το καταλάβει. Είδαν το ιστορικό κτίριο με κόσμο και προσέγγισαν, δυστυχώς για τους ίδιους χωρίς να ξέρουν πολλά για τις συνήθειες της ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί, λοιπόν, προφανώς τους πέρασαν για αντιεξουσιαστές που συμμετείχαν στην κατάληψη και οι άνθρωποι θα βρεθούν μπροστά στον εισαγγελέα για να αποδείξουν, ότι δεν είναι ελέφαντες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License