Χιλή: Προφυλάκιση 2 συντρόφων για πυρπόληση λεωφορείου

.

Χιλή: Προφυλάκιση 2 συντρόφων για πυρπόληση λεωφορείου

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Απρίλη 2015, λίγο μετά την πυρπόληση λεωφορείου της εταιρείας Transantiago στην περιοχή Εστασιόν Σεντράλ του Σαντιάγο, η μπατσαρία συνέλαβε 2 άτομα, τη Νατάλια Κογιάδο και τον Χαβιέρ Πίνο.

Μετά από 3 μέρες υπό κράτηση, το μεσημέρι της 10ης Απρίλη οι δικαστικές αρχές διέταξαν την προφυλάκισή τους με την κατηγορία της τοποθέτησης και ενεργοποίησης εμπρηστικού μηχανισμού σε μέσο μαζικής συγκοινωνίας, υπό το νόμο περί ελέγχου όπλων, και καθόρισαν μια περίοδο 90 ημερών για την ολοκλήρωση της έρευνας. Σύμφωνα με τους μπάτσους και την εισαγγελία, ο οδηγός του λεωφορείου έχει αναγνωρίσει τα δυο συντρόφια ως τους δράστες της εμπρηστικής ενέργειας.

Ο Χαβιέρ Πίνο έχει μεταφερθεί στη φυλακή Σαντιάγο 1, ενώ η Νατάλια Κογιάδο στις γυναικείες φυλακές του Σαν Μιγκέλ.

gr.contrainfo.espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License