Ανάληψη ευθύνης

Ανάληψη ευθύνης για ξυλοδαρμό φασιστών

Ανάληψη Ευθύνης για ξυλοδαρμό φασιστών

Το βράδυ της Δευτέρας 20/4 και ώρα περίπου 1.30 τα ξημερώματα, κινούμενοι πεζοί μαζί με το σύντροφο Δ.Α. στο Γουδί, στη συμβολή των οδών Λεβαδιάς και Αρκαδίας κάτω από το Παίδων, αντιληφθήκαμε την παρουσία δύο χρυσαύγουλων να τραμπουκίζουν τον Αφγανό μετανάστη C. F. με κλωτσιές και μπουνιές.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα χρυσαύγουλα ότι ο C.F. χαίρει άκρας υγείας, ότι τα δόντια τους τα έχουμε αφήσει παραπέρα από τον κάδο που τους πετάξαμε και ότι τα μπλουζάκια τους είναι φτηνής ποιότητας.

Δ.Σ. και Δ.Α., αναρχικοί.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License