αναληψη ευθυνης αντιφασιστικης δρασης

Summary

Ανάληψη ευθύνης αντιφασιστικής δράσης

Στις 17 Απρίλη, και ώρα 18:00, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, μία ομάδα συντροφισσών-ων επιλέξαμε να «επισκεφθούμε» το δικηγορικό γραφείο της Τσαμπάζη Χριστίνας στην οδό Ναυαρίνου 22 στα Εξάρχεια.

Μπήκαμε στο γραφείο και αφού του κάναμε μια ωραία «ανακαίνιση» επιτεθήκαμε στην φασίστρια δικηγόρο. Δόθηκε έτσι μια ελάχιστη απάντηση λαμβάνοντας υπ’ όψη αυτά που πρεσβεύει αυτή και οι ομοϊδεάτες της.

Η συγκεκριμένη έχει πάρει εργολαβία μια σειρά υποθέσεων εθνικιστικού-φασιστικού-παρακρατικού εσμού με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τα παρακάτω:

  • Υπεράσπιση Παναγιώταρου- Σκορδέλης για την επίθεση στα γραφεία της Τανζανικής κοινότητας στην πλατέια Αμερικής
  • Υπεράσπιση της Θεμις Σκορδέλη για την υπόθεση του μαχαιρώματος μετανάστη στον Άγιο Παντελεήμονα
  • Υπεράσπιση ΟΥΚάδων για εθνικιστικά συνθήματα σε παρέλαση
  • Υποβολή ενστάσεως στο ΣΤΕ για τον νόμο ιθαγένειας που είχε καταθέσει η προηγούμενη κυβέρνηση με υπουργό τον Ρουπακιώτη
  • Υπεράσπιση για μικρό χρονικό διάστημα του Ρουπακιά. δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.

Εκτός από την προσφορά της στις παραπάνω υποθέσεις η επιλογή της συγκεκριμένης έγινε διότι ενστερνίζεται και ταυτίζεται, σύμφωνα με δηλώσεις της, τις απόψεις των σκουπιδιών που εκπροσωπεί.

Σε αντιπαράθεση με την ρητορία των αριστερών καρνάβαλων περί απονομής δικαιοσύνης στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας επιλέγουμε και προτάσσουμε το τσάκισμα του φασισμού με κάθε μέσο.

ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ

ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΠΑΡΩΝ – ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Υ.Γ.: Καλούμε τις μαχητικές ομάδες αντιφασιστών ανά την Ελλάδα να οξύνουν τις επιθέσεις τους κατά τη διάρκεια της δίκης της Χ.Α.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License