Ηράκλειο Κρήτης: Παρέμβαση για Το Χωριάτικο

Παρέμβαση ενάντια στην αλυσίδα φούρνων "Το Χωριάτικο"

post image

Χθες και σήμερα έγιναν πρωτοβουλιάκα παρεμβάσεις για την αλυσίδα φούρνων "Το Χωριάτικο" που άνοιξε πρόσφατα στο Ηράκλειο με αφισοκόλληση στην γύρω περιοχή και μοιράσμα κειμένων στην πορεία της πρωτομαγιάς.

Το κείμενο που μοιράστηκε είναι από αντίστοιχη παρέμβαση που έγινε πέρυσι στην Αθήνα, τροποποιημένο με τις πρόσφατες εξελίξεις.

     

Εικόνες:

από ότι 01/05/2015 2:12 μμ.


Η αφισοκόλληση έγινε χθες αργά το βράδυ. Σήμερα το πρωί ήταν σκισμένες όλες οι αφίσες και στη θέση τους υπήρχαν αφίσες του σεκ. Δεν θέλουμε να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του...

.

από σεκίτης 01/05/2015 10:44 μμ.


αν "δεν θέλετε να αποδώσετε ευθύνες" να μην πετάτε αβάσιμες κατηγορίες. Κανένας σεκίτης δεν κατέβασε καμία αφίσα, ούτε πατήσαμε κανένα από τα ανυπόγραφα αφισάκια που κολλήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα.

...

από @@ 02/05/2015 2:02 μμ.


Εσενα σε πειραζει το ανυπογραφο δλδ?! Ή οτι εγινε κατι πρωτοβοθλιακο, οπου το ΣΕκ δεν πειρε μερος?! 

από @ Θράσος από ΣΕΚ Ηρακλείου 03/05/2015 8:42 μμ.


Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με το σχόλιο στο ποστ που αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι το ΣΕΚ ευθύνεται για τις σκισμένες αφίσες θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΕΥΔΕΣ και να ζητήσω από το άτομο ή τα άτομα που το έγραψαν να ανακαλέσουν.

1) Το ΣΕΚ πάντα σέβεται αφίσες από όλους τους άλλους αριστερούς και α/α πολιτικούς χώρους.

2) Όχι μόνο δεν υπήρχε κανένας λόγος να σκίσουμε ή να πατήσουμε τις συγκεκριμένες αφίσες, αλλά αντιθέτως προφανώς συμφωνούμε με το περιεχόμενό τους και βρίσκουμε απολύτως θετικό το ότι υπήρχαν κολλημένες στο κέντρο.  

3) Είναι τουλάχιστον λυπηρό ότι αντί να επιρριφθούν ευθύνες στον προφανή υπεύθυνο για τις σκισμένες αφίσες που είναι ο εχθρός μας δηλαδή άτομα του “Χωριάτικου” τελικά κατηγορείται ένας σύμμαχος σας όπως το ΣΕΚ.

Ζητάω λοιπόν να ξεκαθαριστεί  ΤΩΡΑ και στο αρχικό ποστ του indymedia και σε όλα τα υπόλοιπα sites που αναπαράγουν αυτή την ανάρτηση ότι έγινε εντελώς απολύτως λανθασμένη εκτίμηση όσον αφορά το ΣΕΚ.

Είναι στοιχειώδες για αν θέλετε να ξεχωρίσετε ποιοι τελικά είναι οι εχθροί σας και ποιοι οι σύμμαχοι.

 

Θα παρακαλούσα το άτομο ή τα άτομα που έκανε το σχόλιο στην ανάρτηση που αφορά το ΣΕΚ να ανακαλέσει. Είναι θλιβερό να γίνεται εμέσως πλην σαφώς η αναφορά ότι το ΣΕΚ έσκισε τις συγκεκριμένες αφίσες και έβαλε τις δικές του, γιατί είναι απολύτως ψευδές.

     

από @ 05/05/2015 1:37 πμ.


Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΚ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΠ'ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ.ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΣΕΚΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License