Αntifa League Ελευσίνα

Το 3ο Antifa League έφτασε σχεδόν στο τέλος του. Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος – εν όψει των play off- διοργανώνεται στην «Άγρια Δύση» και συγκεκριμένα στην Ελευσίνα.

post image

MONH ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ!

Το 3ο Antifa League έφτασε σχεδόν στο τέλος του. Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος – εν όψει των play off- διοργανώνεται στην «Άγρια Δύση» και συγκεκριμένα στην Ελευσίνα.

Η Άγρια Δύση δεν αποτελεί ομάδα του Antifa League Athens μόνο αλλά προέρχεται από την «Συνέλευση Για Την Αυτοοργάνωση Άγρια Δύση» στην οποία συμμετέχουν ατομικότητες από τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα. Στην ζώνη του θριασίου πεδίου λοιπόν, όπου λειτουργεί το μεγαλύτερο μέρος της βαριάς βιομηχανίας της χώρας, με τη ρύπανση και τη λεηλασία του περιβάλλοντος από τα αφεντικά, τους φασίστες δημάρχους και τους απαθείς πολίτες, σηκώνουμε το πανό της αντιφασιστικής λίγκας δίνοντας ακόμα μία διάσταση στον αγώνα μας για την επανοικειοποίηση της ζωής.

Προσπαθώντας να επανανοηματοδοτήσουμε τις ζωές μας δεν μπορούμε να αφήσουμε έκτος το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δώσουμε στο πιο δημοφιλές άθλημα χαρακτηριστικά σαν και αυτά που θέλουμε να έχει η κοινωνία όπως την ονειρευόμαστε. Να είναι παιχνίδι χωρίς ανταγωνισμό και διαχωρισμούς, χωρίς ιεραρχίες και συμφέροντα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΛΑΞΕ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ…
ΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΞΗΣ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License