Ολοκληρώνεται ο 3ος Κύκλος συζητήσεων της Αναρχικής Αρχειοθήκης Αθήνας

.

post image

Στις 14 Μαΐου 2015, ημέρα  Πέμπτη, στο πλαίσιο του 3ου Κύκλου συζητήσεων της Αναρχικής Αρχειοθήκης Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση σε αίθουσα του κτιρίου Γκίνη στο Πολυτεχνείο της Αθήνας (Πατησίων). Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώνεται ο 3ος Κύκλος.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή ταινίας και συζήτηση.

Το θέμα της συζήτησης είναι:

Κρατική καταστολή. Διείσδυση – Διάβρωση - Κινήματα (ένοπλου και μη αγώνα). Απόψεις και εκτιμήσεις.

Θα προηγηθεί η προβολή της ταινίας OMAR (2013), του Χάνι Αμπού Ασάντ. Η ταινία, που κεντρικό της πρόσωπο είναι ο επαναστάτης Ομάρ, διαδραματίζεται στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας.

Λόγω του μήκους της ταινίας η προβολή θα αρχίσει στις 6:30 ακριβώς.

anarchypress.gr

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License