Οι θρασύδειλοι εγκληματίες της φασιστικής συμμορίας «αυτόνομοι εθνικιστές» επιτέθηκαν την Κυριακή ενάντια στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στο Περιστέρι.

Γύρω στις 9 μμ τρία φασιστοειδή με καλυμμένα πρόσωπα κατέβηκαν από μοτοσυκλέττες και προσπάθησαν να πυρπολήσουν το Στέκι, που εκείνη την στιγμή ήταν κλειστό. Μόλις έγιναν αντιληπτοί από γείτονες, εξαφανίστηκαν σαν λαγοί. Η χθεσινή επίθεση ήταν συνέχεια παρόμοιων επιθέσεων από την ίδια εγκληματική συμμορία στον Κολωνό και στον Κορυδαλλό.
Οι φασιστικές συμμορίες που είχαν λουφάξει, έχουν αποθρασυνθεί το τελευταίο διάστημα από το νέο δόγμα «νόμος και τάξη» Πανούση και από τις συνεχείς αναβολές στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Επίσης έχουν αποθρασυνθεί για τον ίδιο λόγο οι νεοναζιστικοί μηχανισμοί μέσα στην ΕΛΑΣ που συγκαλύπτουν προκλητικά την εγκληματική δράση των φασιστικών συμμοριών. Το πρόσφατο γεγονός με τον μετανάστη – θύμα επίθεσης χρυσαυγιτών που συνελλήφθη αναίτια για να εκβιαστεί και να αποσύρει την μήνυση αποδεικνύει πως υπάρχει τέτοιο σοβαρότατο θέμα συγκάλυψης που αφορά το ΑΤ Περιστερίου.
Αν οι φασίστες εγκληματίες νομίζουν πως η συγκάλυψη αυτή τους παρέχει «ασυλία», είναι ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
Τους θυμίζουμε πως όποτε έχουν επιχειρήσει να «βάλουν πόδι» στο Περιστέρι, έφαγαν τα μούτρα τους κι ακόμα τρέχουν …
… γιατί η νεολαία, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι έχουν καταλάβει πολύ καλά πως οι φασιστικές συμμορίες δεν είναι παρά ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Στο στόχαστρό τους δεν έχουν φυσικά την οικονομική και πολιτική ελίτ του καθεστώτος απ την οποία παίρνουν εντολές. Αντίθετα, έχουν τους εργάτες, τους μετανάστες, την αριστερά και τον αντεξουσιαστικό χώρο.
Για άλλη μια φορά θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ !!

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License