Ζητείται Δεύτερη Φορά Η Έκδοσή Του Τουρκού Αγωνηστή ERDOAN CAKIR Στη Γαλλία

Ζητείται Δεύτερη Φορά Η Έκδοσή Του Τουρκού Αγωνηστή ERDOAN CAKIR Στη Γαλλία Με τις αποφάσεις για συλλήψεις στην Ευρώπη (evropol ) επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τον δημοκρατικό αγώνα! Εκδόθηκε για δεύτερη φορά στην Ευρώπη ένταλμα σύλληψης για τον Erdoğan Çakır. Για δεύτερη φορά και για την ίδια υπόθεση ζητείται η έκδοσή του στη Γαλλία . Συνεχίζουμε να ζούμε μόνιμα τις ίδιες καταστάσεις. Όταν στόχος είναι η καταπίεση και ο εκφοβισμός ενεργοποιείται κάθε μορφή μεθόδων και οδών.

     Ζητείται Δεύτερη Φορά Η Έκδοσή Του Τουρκού Αγωνηστή ERDOAN CAKIR Στη Γαλλία      Με τις αποφάσεις για συλλήψεις στην Ευρώπη (evropol ) επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τον δημοκρατικό αγώνα!     Εκδόθηκε  για δεύτερη φορά στην Ευρώπη ένταλμα σύλληψης για τον Erdoğan Çakır.     Για δεύτερη φορά και για την ίδια υπόθεση ζητείται η έκδοσή του στη Γαλλία . Συνεχίζουμε να ζούμε μόνιμα τις ίδιες καταστάσεις. Όταν  στόχος είναι η καταπίεση και ο εκφοβισμός ενεργοποιείται κάθε μορφή μεθόδων και οδών. Ο Erdoğan Çakır ήταν ένας επαναστάτης που μαζί με την οικογένεια του ζούσε 30 χρόνια στη Γαλλία. Στη Γαλλία συμμετείχε στον δημοκρατικό αγώνα. Και επειδή, αποκλειστικά και μόνο, δραστηριοποιήθηκε στην διοργάνωση εκδηλώσεων, πορειών, συναυλιών και κάμπινγκ, ζητήθηκε να καταδικαστεί σε φυλάκιση είκοσι χρόνων. Όλες αυτές οι δραστηριότητες του θεωρήθηκε ότι προσφέρουν υπηρεσίες στην τρομοκρατία. Αθωώθηκε από την κατηγορία μεταφοράς χρημάτων στην οργάνωση.

    Εξαιτίας αυτής της υπόθεσης ζητήθηκε η έκδοση του από την Ελλάδα. Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την έκδοση του. Όμως σε βάρος του Erdoğan Çakır υπήρχε μια άλλη δίωξη στην Ελλάδα η οποία ακόμη εκκρεμούσε. Εκτός αυτού, οErdoğan Çakır ζήτησε πολιτικό άσυλο και στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης του στην Ελλάδα, σύμφωνα με το νομικό δικαίωμα που είχε, ζήτησε να εκτίσει στην Ελλάδα την ποινή που του επιβλήθηκε στην Γαλλία. Κατόπιν, εκ νέου, δρομολογήθηκε στην Ελλάδα μια έρευνα σε βάρος του.

    Πάνω σ’ αυτό, η Γαλλία επανήλθε για δεύτερη φορά ζητώντας την έκδοση του για την ίδια υπόθεση. Πώς;     Στο Εφετείο καταδικάστηκε σε 7 χρόνια. Μολονότι δεν υπήρξε καμία αλλαγή στο σύνολο της ποινής του, θεωρήθηκε ένοχος για μεταφορά χρημάτων στην οργάνωση, κατηγορία για την οποία στο πρώτο δικαστήριο είχε αθωωθεί.  Αυτή η απόφαση του Εφετείου επικυρώθηκε στον Άρειο Πάγο.     Και η Γαλλία, για την ίδια υπόθεση, αυτή τη φορά με την κατηγορία ότι μετέφερε χρήματα στην οργάνωση, ζητεί εκ νέου την έκδοση του από την Ελλάδα. Κατηγορία μεταφοράς χρημάτων στην οργάνωση θεωρήθηκε η διοργάνωση συναυλιών κ.λπ. Κατηγορείται ότι τα χρήματα που συγκεντρωνόταν στις συναυλίες χρησιμοποιούνταν για υπηρεσίες στην τρομοκρατική οργάνωση.     Γι’ αυτούς τους λόγους, μετά από την δεύτερη έκδοση απόφασης της Γαλλίας για συλλήψεις στην Ευρώπη, ο Erdoğan Çakır, στις 19 Μάη 2015 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Τις προσεχείς μέρες θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στην Αθήνα, για δεύτερη φορά με την πρόταση έκδοσής του στη Γαλλία.        Όλες αυτές οι διώξεις έχουν στόχο την τρομοκράτηση και ενοχοποίηση του δημοκρατικού αγώνα που δίνεται στην Ευρώπη. Όλες οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στις δικογραφίες αφορούν δημοκρατικές δραστηριότητες. Με αυτές τις επιθέσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεχίζει να επιτίθεται λυσσαλέα, σύμφωνα με την ιμπεριαλιστική της ταυτότητα. Όμως, με αυτές τις επιθέσεις, δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν αυτόν τον δίκαιο και νόμιμο αγώνα.

Κανένας αγωνιστής να μην εκδοθεί  στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό.

Να δοθεί τέλος στις εκδόσεις.

Ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό δεν είναι έγκλημα.

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!

Κάτω φασισμός! Ζητώ ο αγώνας μας!

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License