ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ

post image

Ο εμπαιγμός του Νίκου Ρωμανού τόσο απο την κυβέρνηση όσο και από κάθε εμπλεκόμενο φορέα είναι άνευ προηγουμένου. Ενώ εδώ και πόσο καιρό το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής Κορυδαλλού δεν έπαιρνε την ευθύνη να χορηγήσει εκπαιδευτική άδεια στο σύντροφο μας και ενώ είχε αποπέμψει το ζήτημα παράτυπα στον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο , μετά και την αναμενόμενη απόρριψη της άδειας από τον τελευταίο, επέστρεψε με μια ομόφωνη απορριπτική απόφαση για την άδεια του Νίκου. Αφού δηλαδή ο ειδικός εφέτης ανακριτής τους έλυσε τα χέρια με τη δική του κρίση ένιωσαν αρκετά απεγκλωβισμένοι να την απορρίψουν και οι ίδιοι με το επιχείρημα ότι δεν πληρούνται κατάλληλες προϋποθέσεις. Έτσι λοιπόν ο αντιεισαγγελέας Εφετών Πειραιά Νικόλαος Ποιμενίδης , η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού Χαραλαμπία Κουτσομιχάλη και η κοινωνική λειτουργός της φυλακής Βασιλική Φραγκαθούλα που απαρτίζουν το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής υπέγραψαν ομόφωνα με τη σειρά τους την απόρριψη της άδειας. Αναφέρουν μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση οτι δήθεν το συμβούλιο απόφασισε για την διευκόλυνση του την παρακολούθηση μαθήμάτων εξ αποστάσεως. Η ειρωνία σε αυτό ειναι περισσοτερο απο εμφανής καθώς αυτό ίσχυε με τον νόμο Αθανασίου για το πρώτο 1/3 των μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου εώς ότου δηλαδή αρχίσει να δικαιούται κάθε κρατούμενος φοιτητής την εκπαιδευτική του άδεια. Οι ευθύνες είναι προφανείς και βαραίνουν πολλούς. Από τον εφέτη Νικόπουλο μέχρι το δικαστικό Συμβούλιο της φυλακής μέχρι και την ηγεσία του πουργείου που παριστάνουν τους έκπληκτους κάθε φορά που η αιθαιρεσία δικαστικών λειτουργών χτυπάει κόκκινο.

Δε θα το αφήσουμε έτσι. Ο Νίκος Ρωμανός δεν είναι μόνος. Θα μας βρουν μπροστά τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ /ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΕΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License