ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΝΑΔΙΡ ΑΠΟ UTOPIA A.D.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ξημερώματα Παρασκευής 12 Ιούνη 2 μέλη από τη συνέλευση μας βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αναρχικό Στέκι Ναδίρ. Περίπου στις 7:00 το πρωί 2 άτομα από τα 6 που είχαν εισβάλει πριν λίγες μέρες (20/5) εισβάλανε εκ νέου παίρνοντας και οδηγώντας τον σύντροφο Σπύρο Μάνδυλα στον κύριο χώρο του στεκιού. Εκεί διαπίστωσαν πως ο σύντροφος δεν ήταν μόνος του και ισχυρίστηκαν πως ήθελαν απλά να του μιλήσουν. Ύστερα από κάποιους διαπληκτισμούς και μικρο ένταση που δημιουργήθηκε με όλους όσους ήταν παρών, έφυγαν απειλώντας ακόμα και μέλος της συνέλευσης μας πως όταν ξανάρθουν θα βρουν τον μπελά τους όλοι όσοι θα παρευρίσκονται στο χώρο. Οι λεπτομέρειες των όσων ειπώθηκαν δεν έχουν σημασία καθώς η χρησιμότητα τους θα δώσει τροφή μόνο για κουτσομπολιά και δουλειά για τους μπάτσους, πράγματα που μας έχουνε κουράσει.
Σαν Utopia A.D. πιστεύουμε πως αν δεν ήταν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή τα μέλη της συλλογικότητας μας καθώς και ένα ακόμη άτομο θα επιχειρούσαν να επαναλάβουν τα ίδια, ίσως και χειρότερα. Δεν αφήσαμε και ούτε πρόκειται να αφήσουμε κανέναν σύντροφο μόνο του, μάλιστα όταν αυτός προέρχεται από μία εξαντλητική απεργία πείνας 54 ημερών και δέχεται τραμπουκισμό, πόσο μάλλον όταν γίνετε μέσα σε έναν πολιτικό χώρο. Σαν συνέλευση έχουμε ξεκαθαρίσει πως τα προσωπικά του καθενός δεν μας ενδιαφέρουν. Αν αυτοί, όπως λεν και οι ίδιοι, έχουν προσωπικά με τον Σπύρο, ας τον βρουν σε άλλα μέρη της πόλης και όχι σε πολιτικούς χώρους και αφού θα
έχει αναρρώσει πλήρως (Θεσσαλονίκη είσαι!). Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια και στις απειλές τους, απαντάμε πως τα μέλη της συνέλευσης μας έχουν να ασχοληθούν με πιο σημαντικά θέματα παρόλο αυτά δεν θα ανεχτούν τέτοιες συμπεριφορές και τακτικές με ότι αυτό συνεπάγεται.

από @ 13/06/2015 1:52 μμ.


Πρώτη φορά γίνεται αυτό στην Ελλάδα εναντίων πρώην απεργού πείνας. Οι υπόλοιποι αναρχικοί τι κάνουν ? Κοιτάνε το θέαμα?

από απλό είναι 13/06/2015 3:39 μμ.


Όπως καταλαβαίνεις φίλε μου περιμένουμε να μας το επιβεβαιώσει κάποιος από εκεί, μιας και δε ζούμε όλοι οι αναρχικοί της Ελλάδας μαζεμένοι σε ένα μέρος, για να έχουμε ενημέρωση εντός 5 λεπτών.

από @ 13/06/2015 4:36 μμ.


Δυστυχώς ισχύει, αυτά τα άτομα πήγαν να του κάνουν ζημιά σπάζοντας την πορτα 7 το πρωί αλλά βρέθηκαν μπροστά σε συντρόφους και δεν τους πήγε όπως το υπολόγισαν.

από @μας κοροϊδεύετε; 13/06/2015 5:41 μμ.


Τι θέλεις δηλαδή να επιβεβαιωθεί? Δημόσια τοποθέτηση απο στέκι Βορείου Ελλάδος δεν σου αρκεί? Τι νομίζεις ότι είμαστε, MEGA? Τι πρεπει να γίνει για να ξεκουνήσουν μερικοί όταν σύντροφος μετά απο απεργία πείνας δέχεται επίθεση 2 φορες (!) μέσα σε πολιτικό χώρο από ξεφτιλισμένους κάγκουρες που την είδαν επαναστάτες. Αλλά ξέχασα ο Σπύρος δεν είναι από τα "καλά παιδιά" του χώρου και δεν μπορούμε έτσι στο ξεκούδουνο να τον εμπιστευτούμε (ή στεκια που τον στηρίζουν) αν δεν τοποθετηθεί και η επίσημη γραμμή της αναρχίας.

από @δικηγόρος; 13/06/2015 7:28 μμ.


     Εσένα ποιός σού είπε ότι ο Σπύρος έχει ανάγκη από την ''επίσημη γραμμή της αναρχίας'' να ξεκουνηθεί; Δεν ξέρω αν για κάποιους είναι το μαύρο πρόβατο του χώρου, πάντως αυτό δεν έχει καμία σημασία απολύτως. Το κείμενο ενημέρωση κάνει, όχι κάλεσμα. Και οι ξεφτιλισμένοι κάγκουρες που λες δεν την είδαν επαναστάστες, απλώς την είδαν αυτό που είπες και εσύ, κάγκουρες (ο όρος ξεφτιλισμένος είναι πλεονασμός) και η ενημέρωση είναι καλή για να τούς έχουν υπόψη τους οι νέοι στον χώρο (καθώς οι παλιότεροι που είναι και περισσότεροι γνωρίζουν).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License