Μόρφωση σε φασίστα

Στην αργυρούπολη εντοπίστηκε φασίστας κατά τις 4 παρά 10 έξω από το μετρό Αργυρούπολη

Στην αργυρούπολη εντοπίστηκε φασίστας κατά τις 4 παρά 10 στον σταθμό που είναι το συντριβάνι.Είχε τατού μαίανδρου στο αριστερό του μπράτσο και από κάτω έγραφε χρυσή αυγή.
Ομάδα 4 αντιεξουσιαστών έπραξαν βίαια πάνω του και τον μόρφωσαν βγαίνοντας έξω από το μετρό τον κυνήγησαν μέχρι που τον έπιασαν σε ένα στενό δίπλα στην Αγ.Βαρβάρα.Τον έκαναν ένα με το πάτωμα,ο φασίστας έχει αρπάξει μπόλικες και ακόμα μετράει τα δόντια του.
ΥΓ:Αυτά σαν απλός παρατηρητής 
Μπράβο στους "αλήτες" που τον μόρφωσαν

από @αβοκαντος 15/06/2015 5:27 μμ.


Λογικά αν σε έβρισκαν κάπου ξεμπαργκο οι φασίστες και σου έδιναν τα αντερα στο χέρι...θα γεννιοταν αντιφασιστικος αγωνας μετα ε???μπραβο στα αλανια...απεραστα στον φασιστα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License