Στήριξη της πορείας στις 18/6, ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο


Από τη μεριά μας, όταν προτάσσουμε την αυτοοργάνωση και την άρνηση της ανάθεσης, αναφερόμαστε σε κάθε μορφή ανάθεσης, σε κάθε μορφή διαμεσολάβησης. Κατανοούμε καλά την αλλαγή που συνεπάγεται η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση και δε σκοπεύουμε να δώσουμε «ψήφο ανοχής» και, πολλώ δε μάλλον, να χαριστούμε σε κανέναν. Τα προτάγματά μας δεν είναι αλά καρτ, δεν πρόκειται να συνθηκολογήσουμε με καμία «φιλοκινηματική» και φιλάνθρωπη κυβέρνηση περιμένοντας τα ψίχουλα που μας τάζει. Ψίχουλα που προέρχονται από τον δικό μας κόπο, τη δική μας εργασία, τους δικούς μας αγώνες, από τη δική μας ζωή και αποτελούν ένα ελάχιστο μέρος από αυτά που μας ανήκουν. Στηρίζουμε τους κοινωνικούς ταξικούς αγώνες και συμμετέχουμε σε αυτούς, προωθώντας τη διασύνδεση και τη συνολικοποίησή τους. Το καθεστώς της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης δεν εξανθρωπίζεται. Καταστρέφεται. Απέναντι στα διλήμματα της κυριαρχίας τύπου «ευρώ ή δραχμή», «συμβιβασμός ή χρεοκοπία», συνεχίζουμε να αντιτάσσουμε το μοναδικό δίλημμα που έχει νόημα για τους εκμεταλλευόμενους και τους καταπιεζόμενους αυτού του κόσμου: καπιταλισμός ή κοινωνική επανάσταση. Και στο δίλημμα αυτό απαντάμε μέσα από τους αυτοοργανωμένους, αντιιεραρχικούς, αδιαμεσολάβητους αγώνες μας για την κοινωνική επανάσταση, για τον ελευθεριακό κομμουνισμό, για την αναρχία.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΗΣ


Στηρίζουμε την συγκέντρωση-πορεία που καλείται από τη Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση, Πέμπτη 18/6, 6μ.μ., Προπύλαια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License