Επίθεση λιμενόμπατσων σε πρόσφυγες στη Μυτιλήνη

Σήμερα το μεσημέρι, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, λιμενόμπατσοι χτύπησαν πρόσφυγες.

Σήμερα το μεσημέρι, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, λιμενόμπατσοι χτύπησαν πρόσφυγες. Γνωρίζουμε πως ένας πρόσφυγας είναι χτυπημένος στο κεφάλι αλλά αντί για το νοσοκομείο τον κρατούνε στο τμήμα, ενώ έχουν πάει στο τμήμα και άλλους επτά. Αφορμή στάθηκε η άρνηση μερίδας προσφύγων να επιβιβαστούν σε βανάκι που θα τους πηγαίνει στο κέντρο κράτησης στην περιοχή Καρά Τεπέ. Στο χώρο του λιμανιού εμφανίσθηκαν "αγανακτισμένοι πολίτες" που επευφημούσαν το έργο των μπάτσων. Στο χώρο συγκεντρώνονται αλληλέγγυοι και έγινε κάλεσμα για συνέλευση στην ΑΤΕ στις 19:00.

από 105fm 17/06/2015 10:12 μμ.


ο χώρος που προορίζεται να μεταφερθούν είναι η Μόρια, το στρατόπεδο συγκέντρωσης που "φιλοξενεί" πάνω απο χίλια άτομα, ο λόγος που αρνήθηκαν ήταν γιατί θέλανε να επικυρωθούν τα χαρτιά στο χώρο του λιμανιού όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν για να μπορέσουν να πάρουν το κοντινότερο χρονικά πλοίο, έτσι χωρίς να γνωρίζουν τη σημαίνει Μόρια αντέδρασαν γιατι μπορεί να κρατηθούν περισσότερο απ όσο κρατά η πιστοποίηση των εγγράφων.

Στο χώρο όπου βρήκαν καταφύγιο οι πρόσφυγες στη μεριά του Δημοτικού κολυμβητήριου άμεσα εμφανίστηκαν ο δήμαρχος της πόλης Γαλινός και ο Πάλλης Συριζαίος Δημοτικός σύμβουλος Λέσβου, οι δυο τους τελικά πείσαν τους τρομοκρατημένους πρόσφυγες και δέχθηκαν κατά τις τέσσερεις το απόγευμα να μεταφερθούν στη Μόρια με την κλούβα των λιμενικών.

      

από κατοικος 18/06/2015 3:35 μμ.


Οι λιμενικοι τους ξυλοφορτωνουν επειδη σηκωσαν κεφαλι

Οι επιχειρηματιες με τους χρυσαυγιτες βριζουν μεταναστες και αλληλεγγυους και συγχαιρουν τους μπατσους 

Οι δημοσιογραφοι καλλιεργουν το ρατσιστικο μισος και το φοβο

και οι αριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιαζουν τους μεταναστες σαν υποκινουμενους απο ντοπιους που ζητουν παραλογα αιτηματα

https://www.youtube.com/watch?v=nVrQFTr8bgU

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6 στις 18.00. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/6 στις 12.00. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License