συζητησεις

Summary

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά που ακούστηκε να γίνονται ενδοκινηματικές συζητήσεις και να δίνονται/διασύρονται άτομα και συλλογικότητες σε κάποιο άλλο παρεμφερές μέσο του εξωτερικού; Το παρόν μέσο αποτελεί μέσο αντιπληροφόρησης, ενώ κάποιοι το εκμπεταλλεύονται για προσωπικούς τους σκοπούς. Πραγματικά κρίμα και κρίμα και για την Σ.Ο. που αναγκάζεται να αντικρίζει αυτό το πράγμα καθημερινά.

από @ 19/06/2015 10:01 πμ.


η ΣΟ δεν αναγκάζεται να το αντικρύζει. Η ΣΟ το επιτρέπει κι αν κρίνω από το είδος των σχολίων που κόβονται, το επιδιώκει κιόλας....


Το γεγονός ότι χρήστες αναρτούν στο μέσο χωρίς να ακολουθούν την πολιτική δημοσίευσης είναι μια πραγματικότητα. Η ΣΟ και ΔΟ του Athens IMC ακολουθεί πάντα την πολιτική δημοσίευσης κατά την προέγκριση σχολίων, αναλύσεων και άλλων κειμένων. Βέβαια η αποκωδικοποίηση ονοματοδοσίας και φράσεων πολλές φορές είναι πέραν των δυνατοτήτων μας. Γνωρίζοντας το πρόβλημα που περιγράφεται στην εν λόγω συζήτηση οποιαδήποτε στιγμή μας γνωστοποιείται ότι υλικό που είναι αναρτημένο στον site δεν συμφωνεί με την πολιτική δημοσίευσης προβαίνουμε στο κρύψιμο του ή στην διαγραφή του. Η σκοπιμότητα δημιουργίας ή προώθησης αφιλόξενου, κακεντρεχούς και κακής ποιότητας υλικού είναι ενάντια στις αρχές ενότητας του δικτύου Indymedia.

Επίσης, πάγια θέση μας είναι να μη δημοσιεύονται στο site εσωτερικές διαμάχες και το αποφεύγουμε κρύβοντας σχολιασμούς και δημοσιεύσεις καθώς δεν προάγουν κινηματικές διαδικασίες, εξαιρώντας τις ανακοινώσεις των εμπλεκόμενων. Η δημοσίευση κριτικής που αφορά το Athens IMC δεν διαφέρει μεταχείρισης, παρόλα αυτά την επιζητούμε και ακόμα καλύτερα επιζητούμε να εκτελείται παραγωγικά και να μην επιδίδεται σε επιφανειακές στοχοποιήσεις τόσο στην ομάδα μας όσο και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που αποτελούν μέρος του κινήματος.     

Οι επισημάνσεις κακής διαχείρισης μας είναι πολύ σημαντικές διότι στοχεύουμε στην ανάπτυξη και εξέλιξη του μέσου και στην ενίσχυση της αντιπληροφόρησης σε συλλογικό επίπεδο. Αυτές οι επισημάνσεις βελτιώνουν την ποιότητα της αντιπληροφόρησης και για αυτόν τον λόγο, οποιασδήποτε μορφής κατηγορίες είναι σημαντικό να μην διατυπώνονται λακωνικά.     

Πολιτική Δημοσίευσης:

https://athens.indymedia.org/info/politiki-dimosiefsis/

Αρχές ενότητας δικτύου Indymedia:

https://athens.indymedia.org/info/sxetika-me-to-indymedia/    

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License