Παρέμβαση στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων για τον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής

http://zoni-e.espivblogs.net/

Την Δευτέρα 22/6/2015 ομάδα μελών και συντρόφων της Ζώνη Έ έκανε παρέμβαση στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων, την ώρα εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Άνω Λιοσίων-Φυλής και της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής με θέμα «Ο Χ.Υ Τ.Α. Φυλής και οι προτάσεις μας για εναλλακτική διαχείριση».Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη.

 Μοιράστηκαν κείμενα της Ζώνη Έ με θέμα τις συνέπειες της ύπαρξης του Χ.Υ Τ.Α. Φυλής. Επίσης κολλήθηκαν αφίσες της Α.Κ.Α. με τον Πανούση («Βρε πως έγινε έτσι ο Δένδιας»), ενώ μοιράστηκε και η τελευταία έκδοση της εφημερίδας Άπατρις.

Το κείμενο που μοιράστηκε κατά τη διάρκεια της παρέμβασης εδώ

     

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License