Ενημέρωση τώρα από τα δικαστήρια

Συνεχές κάλεσμα - ενημέρωση από τα δικαστήρια (Ευελπίδων) για τους χθεσινούς συλληφθέντες

Υπάρχει ανάγκη πλαισίωσης της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στα διακαστήριο από κόσμο

Οι χθεσινοί συλληφθέντες είναι 13 συνολικά, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) κατηγορούνται για κακουργήματα, και οι υπόλοιποι για πλημμέληματα. Κάποιοι από το σύνολο των συλληφθέντων κατηγορούνται και για απείθεια (θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά).

Επιπλέον γίνεται λόγος για "ασαφές κατηγορητήριο", πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί οι συλληφθέντες να περάσουν από ανακριτή τη Δευτέρα και όχι σήμερα, οπότε και να παραταθεί η κράτησή τους.  

Γίνονται προσπάθειες τουλάχιστον οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για πλημμελήματα να περάσουν από τον ανακριτή σήμερα και να μην παραταθεί η κράτησή τους.

Οι τέσσερις συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν κακουργήματα, πιθανότατα, θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Δευτέρα.

το κάλεσμα ισχύει

όλοι- όλες εκεί!

 

 

από @ Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 16/07/2015 2:41 μμ.


Πέντε (5) τελικά οι συλληφέντες που κατηγορούνται για κακουργήματα, ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα - οδηγούνται στον ανακριτή τώρα. 

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες παραμένουν στην εισαγγελία στο κτίριο 6 και σύντομα θα περάσουν από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.

από @ 16/07/2015 3:19 μμ.


Μετά από πίεση δικηγόρων και αλληλέγγυων, σταμάτησε η δικαστική εκτροπή και οι συλ/ντές με πλημμελήματα θα περάσουν σήμερα.

από @Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 16/07/2015 3:40 μμ.


Πήρε αναβολή η δίκη των 8 κατηγορούμενων για πλημμελήματα, λόγω απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας , και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι υπόλοιοι 5 συλληφθέντες που κατηγορούνται για κακουργήματα, οδηγήθηκαν πίσω στη ΓΑΔΑ

 

από @ 16/07/2015 4:11 μμ.


Τους κατηγορουμενους για κακουργημα θα τους δει ανακριτης αυριο στη 13:00. Μεχρι τοτε κρατουνται.Οι κατηγορουμενοι για τα πλημμεληματα πηραν αναβολη για να δικαστουν την τεταρτη

 

 

από Δικαστηριάκιας 16/07/2015 4:11 μμ.


Οι των κακουργημάτων περνάνε ανακριτή αύριο 13:00 (κτίριο 9), οι των πλημμελημάτων 22/7.

από @ 16/07/2015 4:16 μμ.


οι κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζουν οι 5 συλληφθέντες είναι κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών. Περνάνε εκ νέου αύριο στη 13:00 απο τον ανακριτή στα δικαστήρια της ευελπίδων. (επιβεβαιωμένο)

από Αλληλέγγυος 16/07/2015 4:17 μμ.


μέχρι πρίν 3 ώρες

Πέντε  τελικά οι συλληφέντες που κατηγορούνται για κακουργήματα, ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα - οδηγούνται στον ανακριτή τώρα. 

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες παραμένουν στην εισαγγελία στο κτίριο 6 και σύντομα θα περάσουν από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο.           Άν κάνο λάθος ας με διορθώσεται!.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License