Παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία

Παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία

ην Τρίτη 21 Ιούλη σύντροφοι-συντρόφισσες του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν παρεμβάσεις στα γραφεία της Eurobank στο κέντρο της Αθήνας όπου εδρεύει το εργοδοτικό σωματείο Union, και στα γραφεία της εταιρίας Ολυμπία Οδός ιδιοκτησίας Μπόμπολα στο Χαλάνδρι.

Το εργοδοτικό σωματείο της Union και συγκεκριμένα ο πρόεδρός του Στάθης Χαρίτος τις ημέρες προ του δημοψηφίσματος απειλούσε τους εργαζομένους της Eurobank για να ψηφίσουν ναι.

Η εταιρία Ολυμπία Οδός, τις μέρες πριν το δημοψήφισμα απειλούσε τους εργαζομένους ότι σε περίπτωση που βγει όχι τα έργα δεν θα συνεχιστούν και θα προβεί και σε απολύσεις.

Η εργοδοτική τρομοκρατία μεγαλοεργολάβων τύπου Μπόμπολα χέρι-χέρι με εργοδοτικά σωματεία τύπου Union απειλούν και τρομοκρατούν καθημερινά εργαζομένους με απολύσεις και πάσης φύσεως εκβιασμούς.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθήσουμε άπραγοι την τρομοκρατία των αφεντικών. Οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα, τις απειλές και τις απολύσεις που κορυφώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Θα τους βρούμε όλους.

Θα ακολουθήσει βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=FPdStQeDuwo

από Ρουβίκωνας 21/07/2015 9:55 μμ.


Το δεύτερο βίντεο απ'την παρέμβαση στην Eurobank:

 

https://www.youtube.com/watch?v=2LjVdklAbfo&feature=youtu.be

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License