Τουρκία, Κωνσταντινούπολη: Άγριες συγκρούσεις ενάντια στο καθεστώς που στηρίζει τους δολοφόνους του ISIS (βίντεο & φωτογραφίες)

Πορείες και συγκρούσεις μετά το μακελειό στο Σουρούκ.

post image

Αυτές οι φωτογραφίες είναι κυρίως από λογαριασμούς facebook και γράφουν πως οι περισσότερες είναι από την περιοχή Gazi στην Κωνσταντινούπολη.

Νέα στα αγγλικά είναι πολύ λίγα, πχ εδώ:

http://english.yenisafak.com/news/protesters-clash-with-police-across-turkey-in-reaction-to-the-suruc-bombing-2196273

 

Βίντεο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=OGI1frKbPgE

https://www.facebook.com/iab.ffm?fref=photo

 

Εικόνες:

από @ 27/07/2015 3:56 μμ.


Ένας μπάτσος έχασε την ζωή του  κατά τη διάρκεια βίαιων συμπλοκών που ξέσπασαν μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών της άκρας αριστεράς στη συνοικία Γκαζί της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

 

Ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες ενώ η αστυνομία προχωρούσε σε προσαγωγές διαδηλωτών σε αυτή τη συνοικία, εξέπνευσε στο νοσοκομείο, προσέθεσε το τουρκικό πρακτορείο.

Βίαιες συμπλοκές συγκλονίζουν τη συνοικία της Κωνσταντινούπολης μετά τον θάνατο μιας ακροαριστερής ακτιβίστριας κατά τη διάρκεια μιας εφόδου της αστυνομίας την Παρασκευή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License