Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς όλους τους αντιφασίστες πολιτικούς κρατούμενους.

25η Ιουλίου είναι η Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς όλους τους αντιφασίστες πολιτικούς κρατούμενους.

post image

25η Ιουλίου είναι η Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς όλους τους αντιφασίστες πολιτικούς κρατούμενους.
Εκδηλώσεις και δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης-(https://nycantifa.wordpress.com/2015/07/10/nyc-june-25th-intl-day-of-soli-with-antifa-prisoners/)
της Φιλαδέλφειας-(https://www.facebook.com/events/771853982933613/)
La Puente- Καλιφόρνια-(https://www.facebook.com/events/884163174955626/)
Στο Σικάγο, το Ντένβερ, και το Πόρτλαντ- Όρεγκον –Η.Π.Α
Σίδνεϋ- (Αυστραλία)
Ελσίνκι και Τάμπερε- (Φινλανδία)
Μπρίστολ και σε άλλες πόλεις- (Ηνωμένο Βασίλειο),
Στη Βουλγαρία καθώς και πολλά άλλα μέρη
Εάν δεν είστε σε θέση να συμμετέχετε στις δράσεις μπορείτε να έχετε επικοινωνία με τους φυλακισμένους ή να συμμετέχετε στην χρηματική υποστήριξή τους.
Παρακαλώ σημειώστε ότι ο <κατάλογος> περιλαμβάνει νέους αντιφασίστες πολιτικούς κρατούμενους από το αρχικό κάλεσμα και νέες πληροφορίες για τους άλλους.
Αντιφασιστικός αγώνας εναντίον εκείνων που στην εξουσία ή στους δρόμους προσπαθούν να επιβάλλουν την παρακρατική φασιστική τρομοκρατία και άλλους ακροδεξιούς εθνικιστικούς εφιάλτες τους για τους υπόλοιπους από εμάς. Σε όλο τον κόσμο ισλαμοφοβία , αντισημιτισμός, κυνήγι των μεταναστών, ρατσισμός, μισαλλοδοξία και ρατσιστική θρησκοληψία βρίσκονται σε άνοδο.
Οι αντιφασίστες σε όλον τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την αντιμετώπιση αυτής της πολιτικής και εμείς δεν θα ξεχάσουμε τους συντρόφους μας που φυλακίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα.
Η 25 Ιουλίου- Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης για όλους τους αντιφασίστες πολιτικούς κρατούμενους προήλθε από το 2014 όπου ο Jock Palfreeman, ένας Αυστραλός ο οποίος φυλακίστηκε στη Βουλγαρία για την υπεράσπιση δύο ανδρών Ρομά από μια χουλιγκανική φασιστική δολοφονική επίθεση. Αντιφασιστικές ομάδες σε όλο τον κόσμο ανέλαβαν: με δράσεις που τα οφέλη τους υποστηρίζουν την Βουλγαρική Ένωση Κρατουμένων, γράφοντας στον Jock και μιλώντας για τα δεινά των Ρομά και τους τσιγγάνους γενικότερα.
Το 2015 θα θέλαμε να επεκτείνουμε αυτή την ημέρα αλληλεγγύης για όλους τους αντιφασίστες πολιτικούς κρατουμένους σε όλο τον κόσμο. Ενθαρρύνουμε ομάδες να λάβουν μέρος με μια εκδήλωση-συγκέντρωση-πορεία, επικοινωνία με τους κρατούμενους, χρηματική υποστήριξη ή κάποια άλλη δράση. Επίσης σημασία έχει η συζήτηση πάνω στα προβλήματα του τοπικού χώρου που κινείται η κάθε αντιφασιστική ομάδα.
Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των αντιφασίστων πολιτικών κρατουμένων παγκοσμίως. Αν υπάρχει ένας κρατούμενος που λείπει παρακαλούμε στείλτε μας e-email με τα στοιχεία του και στην γλώσσα -ες που μπορούν να διαβάσουν.
No Pasaran!
Until All Are Free!
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
NYC Antifa (US)
One Peoples Project (US)
RASH Florida (US)
NYC Anarchist Black Cross (US)
Torch Network (US)
Brighton Anarchist Black Cross (UK)
Slackbastard (Australia)
Anti Fascist Action Sydney (Australia)
Projekt Antifa (Denmark)
Antifa International (International)
Denver Anarchist Black Cross (US)
Rocky Mountain Antifa (US)
Varis – antifasistinen verkosto (Finland)
Anti-Fascist Network (UK)
Helsinki Anarchist Black Cross (Finland)
Föreningen fånggruppen (Sweden)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ:
Φινλανδικά-(http://varisverkosto.net/kansainvalinen-solidaarisuuspaiva-fasisminvastaisille-vangeille-lauantaina-25-heinakuuta-2015/ )
Ρωσικά- (http://abc-belarus.org/?p=6226)
Ο πλήρης κατάλογος των αντιφασιστών πολιτικών κρατουμένων με διευθύνσεις και ιστορικό-στοιχεία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα NYC Antifa.-(https://nycantifa.wordpress.com/2015/06/03/july-25-intl-day-of-soli-with-antifa-prisoners/)
https://youtu.be/EDKLv0HAO24
https://youtu.be/DaQ_PnwNlVI
http://revolution-news.com/july-25th-international-day-of-solidarity-with-antifascist-prisoners/
H δεύτερη φωτογραφία είναι από πορεία για τον Joel-Σουηδία

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License