Παρέμβαση απο τον "Ρουβίκωνα" στην ένωση Ξενοδόχων Αττικής-Ελλάδας

Παρέμβαση στην ένωση Ξενοδόχων Αττικής-Ελλάδας απο την αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας"

Την περασμένη εβδομάδα και μεσούσης της τουριστικής περιόδου, μια καμαριέρα από την Ουκρανία κατέληξε λόγω σωματικής εξάντλησης σε ξενοδοχείο-κάτεργο της Ζακύνθου. Αυτό ήταν το θλιβερό κερασάκι σε μια τούρτα που έχει γέμιση εκμετάλλευσης(νόμος Μπολκενστάϊν, πρακτικάριοι που βγάζουν δουλειά κανονικών υπαλλήλων με μισθό 300 ευρώ, κυμαινόμενα ωράρια, καθόλου ρεπό, μειώσεις μισθών από την έναρξη της κρίσης στο 15 τοις εκατό, τη στιγμή μάλιστα που πέρυσι παρατηρήθηκε ρεκόρ τουριστικών αφίξεων, ενώ και φέτος οι ίδιοι παράγοντες του τουρισμού αναμένουν το ίδιο νούμερο.) και κρατικής αβάντας (το Φ.Π.Α. των ξενοδοχείων ήταν το μόνο που μειώθηκε από 6, 5 σε 6 τοις εκατό).
Επιπρόσθετα,δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι το συνδικαλιστικό όργανο των ιδιοκτητών ξενοδοχείων έβγαλε ανακοίνωση μαζί με άλλους φορείς υπέρ του ‘ναι’ στο δημοψήφισμα. Οι φαντασιώσεις περί τουριστικών παραδείσων συστήνονται στα κολαστήρια των εργασιακών σχέσεων.Έτσι, αν και δεν είχαμε κάνει κράτηση, εντούτοις, κάναμε check-in στην ένωση Ξενοδόχων Αττικής-Ελλάδας, οι άνθρωποι της οποίας, μας άφησαν ενεούς με τη φιλοξενία τους.Φεύγουμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων και διαβεβαιώνουμε όσους είναι οιονεί άπιστοι, ότι θα συστήσουμε αυτούς και τους ομοίους τους σε όσους θέλουν να αγωνιστούν.

 

Υ.Γ.Δεν μας αρέσει να λέμε το ίδιο πράγμα δυο φορές.

 

 

https://youtu.be/CZVCaNCJ1Hw

 

 

                                                                     

από Φίλος 01/08/2015 9:54 μμ.


Παρακολούθησα με μεγάλη επαινετική διάθεση το βίντεο και μπράβο στο Ρουβικώνα.

Απο την άλλη δεν υπάρχουν απο την ''απο την άλλη''.

Εκτός απο ένα:

Η κουφή φορολογία που πρότεινε η κυβέρνηση για αυτά τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα ίσως να οδήγησε στο ''ναι'' την ένωσή τους.

Και η φορολογία που πρότεινε η κυβέρνηση μπορεί να είχε στόχο

έμμεσα τους ξένους τουρίστες εκτός απο τα ξενοδοχεία. Δηλαδή να πάρει τα λεφτά των ξενοδοχείων τα οποία τα παίρνουν λεφτά απο τουρίστες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License