Εκτακτο - Απεργία πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Εκτακτη ενημερωση απο φυλακες Κορυδαλλου.

Έκτακτη ενημέρωση από φυλακές ΚορυδαλλούΟ σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη πριν μια βδομάδα περίπου από τις Φυλακές Δομοκού στις Φυλακές Αυλώνα. Σήμερα με το γελοίο πρόσχημα ότι υπήρχαν πληροφορίες για σχεδιαζόμενη προβοκάτσια εναντίον του στις φυλακές Αυλώνας επιχείρησαν να τον μεταγάγουν πίσω στις φυλακές Δομοκού. Μετά την άρνηση του συντρόφου να επιστρέψει στο Δομοκό τον μετέφεραν εκτάκτως στις φυλακές Κορυδαλλού όπου αντί να τον τοποθετήσουν στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών όπου βρίσκοταν επί 13 συναπτά έτη τον κρατάνε στους κοινόχρηστους χώρους των αντρικών Κορυδαλλού γιατί αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε πτέρυγα εκτός του παραρτήματος. Ο σύντροφος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει προκειμένου να τοποθετηθεί στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών.
Φαίνεται πως επιχειρείται να δημιουργηθεί τετελεσμένο ώστε ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας να επιστρέψει ξανά στις φυλακές Δομοκού αν και πλέον τυπικά υποτίθεται δεν λειτουργούν ως φυλακές τύπου Γ' .
Η κυβέρνηση του Συριζα φαίνεται πως ασκεί μια πολιτική εξόντωσης πλέον των πολιτικών κρατουμένων πιο απροκάλυπτα από ποτέ.Δύναμη στο σύντροφο Δημήτρη Κουφοντίνα.


Αλληλέγγυοι -Αλληλέγγυες


Δεκτό έγινε το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα για να μεταφερθεί στα υπόγεια κελιά των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μετά την διαμαρτυρία του και την απόφαση για διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής και τροφής.

Ο Δ. Κουφοντίνας σταμάτησε την απεργία πείνας και ξανάρχισε την φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο του δήλωσαν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License