Η Τσέλσι Manning, που εκτίνει 35 χρόνια στη φυλακή για την διάρρευση εκατοντάδων χιλιάδων στρατιωτικών και διπλωματικών μηνυμάτων των ΗΠΑ , εκθέτοντας τα αποτελέσματα των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δικαστική ακρόαση απο τις 18 Αυγούστου, κατά την οποία αντιμετωπίζει την επ αόριστο απομόνωση της στις φυλακές ως τιμωρία για τρομακτικά ασήμαντους λόγους. Η Manning, η οποία ήδη υπέφερε προδικαστικές συνθήκες στα όρια του βασανισμού , τιμωρήθηκε για κατοχή περιοδικών όπως το Vanity Fair και το Cosmopolitan, της έκθεση της Γερουσίας για τα βασανιστήρια, για κατοχή ληγμένης οδοντόκρεμας, για το πέταμα ψίχουλων τροφίμων στο πάτωμα και για «ασεβή» συμπεριφορά προς φύλακα. Ο δικτυακός τόπος FreeChelsea.com επιβεβαιώνει τις κατηγορίες και φιλοξενεί μια έκκληση που υποστήριξης με περισσότερες από 100.000 υπογράφοντες.

" Η Ουάσιγκτον είναι αποφασισμένη να δώσει ένα παράδειγμα , να προειδοποιήσει και να εκφοβίσει άλλους επίδοξους πληροφοριοδότες. Από τον πρόεδρο προς τα κάτω, η αλυσίδα διοίκησης λειτουργεί για να καταστρέψει τη ζωή της Τσέλσι Manning". Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί. γράφει για το Al Jazeera ο Norman Solomon μέλος του Courage Advisory Board

Η Τσέλσι δεν επιτρέπεται να έχει δικηγόρο μαζί της κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η οποία είναι κλειστή για τον Τύπο και το κοινό, και έχει αποκλειστεί από την πρόσβαση στην νομική βιβλιοθήκη της φυλακής, σε μία προσπάθεια να επιδεινώσει την ικανότητα της να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατάλληλα.

https://www.popularresistance.org/chelsea-manning-faces-indefinite-solitary-confinement/

https://www.freechelsea.com/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License