Συγκρούσεις στη Βολιβία

https://anarchypress.wordpress.com/2015/08/20/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CE%B1/

Συγκρούσεις ξέσπασαν τη Δευτέρα στην κοινότητα Tacacoma, βόρεια της πρωτεύουσας Λα Παζ, όταν κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μη τήρηση των κανόνων που υπέγραψε εξορυκτική εταιρία.

Στις συγκρούσεις πέθανε ένας μπάτσος και 10 ακόμη τραυματίστηκαν. Ο αστυνομικός πέθανε όταν έπεσε σε φαράγγι 200 μέτρων.

Η αστυνομία προσπάθησε να εκκενώσει το ορυχείο που είχαν καταλάβει οι κάτοικοι, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην εταιρία Rosario de Ananea.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

από @ 25/08/2015 1:35 πμ.


σε μερικα  χρονια  απο τις μεγαλυτερες υπερδυναμεις λογο λιθιου.

http://investorintel.com/cleantech-intel/the-lithium-connection-why-europe-eyes-south-america/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License