Συνεχή ενημέρωση απο το Beond Europe Camp και την πορεία προς τα μεταλλεία

Περίληψη

Εκατοντάδες κόσμου μέσα σε 6 πούλμαν και περίπου 250 ιδωτικά αμάξια κατευθύνονται προς την διασταύρωση 7 χιλίομετρα μετά το Χοντρου δέντρο όπου ξεκινά ο ιδιωτικός δρόμος που έχει ανοίξει η El Dorado με κατεύθυνση τα μεταλλεία.
Στο σημείο συνήθως πραγματοποιήτε το πρώτο μπλόκο της αστυνομίας.

Ωρα: 14.00 Το κομβόυ των αμαξιών έχει φτάσει στην διάσταύρωση με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς. Στην περιοχή βρίσκεται αστυνομική δύναμη. Παρόλη τον αρχικό προγραματισμό για επιστροφη των αμαξιών και την συνέχιση της πορείας με τα πόδια , οι περισσότεροι αρνουνται να αφήσουν τα αμάξια.

Ωρα:14.50 Συγκρούσεις και εκτεταμένη χρήση χημικών απο την αστυνομία μπροστα στην πύλη του εργοτάξιου. Αδιαφορόντας για το οτιδήποτε, μικρά παιδια και γέρους που συμμετήχαν στην πορεία τα παλικάρια της ΕΛΑΣ κυνηγάνε ότι κινητε με πρωτοφανή σπουδή. Ο κόσμος υποχωρεί με στόχο να επανασυγκεντρωθει 400 μέτρα πιο πίσω. Το κρατος υπερασπίζεται για ακόμα μια φορα τα αφεντικά του την ώρα που ακόμα και το ίδιο ομολογει οτι παρανομούν και στρέφετε ενάντια στον λαό και το δικαίωμά του στην αξιοπρεπή ζωή,

Ωρα:16.00 Οι σγκεντρωμένοι έχουν πλέον αρχίσει να αποχωρούν απο το σημείο της σύγκρουσης. Οι συγκρούσεις άρχισαν όταν οι αγωνιζώμενοι προσέγγισαν μία απο τις 3 εισόδους του εργοταξιού που ήταν παραταγμένες δυνάμεις καταστολής και προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Στην χρήση των κρότου λάμψης και των δακρυγώνων που οι αστυνομία εξφεντόνιζε σε ευθία βολή προς τους διαδηλωτές, απάντησαν με βόμβες μολώτοφ. Όταν οι δυνάμεις καταστολής κατάφεραν να αποθήσουν τους διαδηλωτές ένα μέρος  αυτών κινήθηκε προς την δεύτερη πύλη όπου επιτέθηκε προς τις δυνάμεις καταστολής. Ο κίνδυνος εγκλωβισμού των συντρόφων , τους ανάγκασε να υποχωρήσουν για να ενωθούν με τους υπόλοιπους συγκεντρωμένους. Απο τις ευθίες ρήψεις των δακρυγόνων υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί, ενω έως τώρα μάλλον δεν υπάρχουν συλλήψεις.

Θα ακολουθήσει μαζική συνέλευση αμέσως μόλις ο κόσμος επιστρέψει στο κάμπινγκ

Ωρα: 16.40 Οι μπάτσοι έχουν απαγάγει ένα απο τα λεωφορεία και οδηγούν τον κόσμο που είναι μέσα σε αυτό στο αστυνομικό τμήμα Πολύγυρου. Έχουμε δηλαδή τις πρώτες  50 περίπου προσαγωγές

Ωρα: 18.00 Οι προσαγωγές των διαδηλωτών που ήταν μέσα στο λεωφορείο που απήχθει απο τις δυνάμεις καταστολής ειναι 70. Κόσμος συγκεντρώνεται τωρα στην πλατεία της Ιερισσού για να πάει στον Πολύγυρο σε ένδιξη αλληλεγγύης στους προσαχθέντες.


16:45: Εκτός από τις 4 προσαγωγές λίγο νωρίτερα, και τα 70 περίπου άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο που ακινητοποιήσαν οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προσαχθεί. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρονται στο ΑΤ Πολυγύρου.

17:41: Στο ΑΤ Πολυγύρου έφτασαν και οι 75 προσαχθέντες συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

από δρομογραφο 23/08/2015 11:25 μμ.


από δρομογραφο 23/08/2015 11:29 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License