Κάλεσμα σε αντιεκλογική συγκέντρωση στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα

Περίληψη

post image

Κάλεσμα σε αντιεκλογική συγκέντρωση στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα

Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη, ωρα 19:00

 

 

 ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΟΥ;

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

"Οι εκλογές είναι μέρος της λύσης

 και όχι μέρος της κρίσης"

                          Ανγκελα Μέρκελ

Η δήλωση αυτή αποκρυσταλλώνει τη σιγουριά των ευρωπαϊκών θεσμών. Μια σιγουριά που και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την σειρά του, “αγωνίστηκε και μάτωσε” για να την προσφέρει - με την αναμενόμενη, αλλά, παρόλα αυτά, εντυπωσιακή κωλοτούμπα και με την πλήρη ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος. Τη σιγουριά ότι, ό,τι και να 'ναι αυτό που θα βγάλει η κάλπη, οποιοσδήποτε και να είναι ο κυβερνητικός συνδυασμός που θα ακολουθήσει, η εφαρμογή του 3ου μνημονίου θα γίνει μέχρι τέλους, οδηγώντας σε μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση. Μια σιγουριά που μόνο οι αυτοοργανωμένοι και δυναμικοί αγώνες των καταπιεζόμενων τάξεων μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο, σβήνοντας το χαμόγελο από τα χείλη της γερμανίδας καγκελάριου και των υπόλοιπων υπηρετών (ντόπιων και ξένων) του ευρωπαϊκού νεοφιλελεύθερου και ιμπεριαλιστικού σχεδίου. Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.

 

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ"

 

 

ΑΝΤΙΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα

 

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, 7μμ

 

 

 

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 

 

αναρχική ομάδα Ρουβικωνας

Αντιφασιστικό - αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License