Νεότερη ενημέρωση για τις συλλήψεις των τεσσάρων μελών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας

Περίληψη

Στους τέσσερις συντρόφους μας που νωρίτερα περάσανε από εισαγγελέα στην Ευελπίδων απαγγέλθηκαν 4 κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα:

  1. Άρνηση δακτυλοσκόπησης

  2. Διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας από κοινού

  3. Εκτέλεση βιαιοπραγιών στα πλαίσια διατάραξης κοινής ειρήνης

  4. Απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Οι σύντροφοι οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί στις 12:00 θα δικαστούν από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Επιπλέον μάθαμε ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λεούσης, ζήτησε μετ επιτάσεως την ποινική δίωξη των συντρόφων τόσο για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, όσο και για τη διακοπή της λειτουργίας της υπηρεσίας. Δηλαδή γιατί παρεμποδίστηκε έστω και για λίγο το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού...

Εν μέσω της εκλογικής παρωδίας όπου τα δυο μεγάλα κόμματα διαγκωνίζονται για το ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων εφαρμόζοντας τα μνημόνια, το κράτος επιστρατεύει τους μηχανισμούς καταστολής και προπαγάνδας στοχοποιώντας συντρόφους λόγο της συμμετοχής τους στον “Ρουβίκωνα” και της εν γένει πολιτικής τους ταυτότητας και αγωνιστικής τους δράσης.

Εμείς μένουμε συνεπείς στις θέσεις μας ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο και υπερασπιζόμαστε τις επιλογές μας. Οι κατασταλτικές κινήσεις εναντίον μας ατσαλώνουν τη θέληση μας να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τους αγώνες.

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας


Στο βιογραφικο του, δε φαινεται να ηταν ποτε, στο Συριζα. Ηταν ανθρωπος που περασε απο Διοικητικά Συμβούλια πλήθους εταιρειών, του δημοσιου, ολα τα προηγουμενα χρονια.

από @ΑΣΠΑΣΙΑ 16/09/2015 5:53 μμ.


της ενέργειας, όμως εάν οι ζημίες έχουν γίνει στις οθόνες των υπολογιστών κι όχι στο λογισμικό, τότε η βλάβη του ΤΑΙΠΕΔ είναι μικρή και θα επαναλειτουργήσει σε 24 ώρες. Σε κάθε περίπτωση, το ότι το ΤΑΙΠΕΔ τραβάει την προσοχή πάνω του αναγκαστικά μέσω αυτής της δράσης, είναι θετικό,  διότι δρα τόσο καιρό σε  κατάσταση απόλυτης ασυλίας από νομικής πλευράς, αλλά και  εν κρυπτώ από άποψης κάλυψης των ΜΜΕ. Ίσως η σημερινή δράση δώσει ιδέες για το κοντινό μέλλον, για πορείες διαμαρτυρίας , για άρθρα σε εφημερίδες κλπ, από αριστερές οργανώσεις και άλλους..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License