κάλεσμα σε αντιφασιστική πορεία στο Ηράκλειο

στήριξη και συμμετοχή στην πορεία στο Ηράκλειο Κρήτης την Παρασκευή από Αρχάνες

Πριν 2 χρόνια η ναζιστική συμμορία  των χρυσών αβγών δολοφονεί τον Π. Φύσσα, σήμερα σε μια δίκη παρωδία  ένα-ένα από αυτά τα σκουλίκια αποφυλακίζονται και ξαναβγαίνουν από τις τρύπες τους βγάζοντας το ρατσιστικό τους λόγο.Εμείς από τα χωριά του Ηρακλείου κάνουμε ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι κάτι τέτοιο δεν θα το ανεχτούμε, πλέον ο καθένας γνωρίζει ότι ψήφος στην χ.α. είναι ψήφος στους ναζί.Προτάσσουμε χωριά και γειτονιές αντίστασης και αλληλεγγύης,δεν περιμένουμε καμμιά τιμωρία από το κράτος,οι φασίστες τσακίζονται στους δρόμους και οι δρόμοι ανήκουν στον κόσμο του αγώνα.Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στα Λιοντάρια την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.

 

 

 

Ο φασισμός δεν βρίνεται

σε τούτονε το τόπο

γιατί δεν τονέ δέχεται

το αίμα των ανθρώπω

 

                                                                                 

                                                       αντιφασίστες/αντιφασίστριες Αρχανών

από Α 17/09/2015 7:50 μμ.


και οι αναρχικοί ηρακλείου έχουν καλέσει στο ίδιο σημείο:

 

https://athens.indymedia.org/post/1548891/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License