ΑΓΡΙΝΙΟ: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 18:30 ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ Κατάληψη Apertus

post image

 

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

18:30

ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ

Η συμπλήρωση δύο  χρόνων από τη δολοφονία Φύσσα από του φασίστες της Χρυσής Αυγής συμπίπτει με ένα νέο προεκλογικό πανηγύρι. Πίσω από τις κομματικές υποσχέσεις και το εμπόριο ελπίδας, την ενίσχυση του εθνικού κορμού με τη δαιμονοποίηση των μεταναστών, επιχειρείται η αποσιώπηση της εφαρμογής του 3ου Μνημονίου ανεξαρτήτως εκλογικής έκβασης.

Παράλληλα ο φασισμός, ο καλύτερος υπηρέτης του κεφαλαίου στην ιστορία, θα αμολήσει στους δρόμους τους φυσικούς και ιδεολογικούς απόγονους των χαφιέδων, των ταγματασφαλιτών και των ναζιστών, για να αναβαθμίσει το συστημικό και παρακρατικό του ρόλο.

Η συμμετοχή στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου προσφέρει στην εξουσία την απαραίτητη κοινωνική συναίνεση για τη συνέχιση της καπιταλιστικής και κρατικής βαρβαρότητας των Μνημονίων.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

ΑΠOXH ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ

 

Κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License