Τα συνδικάτα είναι οι εκκλησίες των αδύναμων

Ο Renzo Novatore παρουσιάζει μερικά γνωμικά του

 

H αλληλεγγύη είναι ένας μακάβριος βωμός που χρησιμοποιείται από ικανούς κωμικούς κάθε είδους για να επιδείχνουν το ιερατικό τους ταλέντο τού να απαγγέλουν στις μάζες.

ΘΕΟΣ: Το πλάσιμο μιας άρρωστης φαντασίωσης. Κάτοικος ξεμωραμένων και αδύναμων μυαλών. Σύντροφος και παρηγορητής ταγγών πνευμάτων που έχουν γεννηθεί στη δουλεία. Ένα χάπι για δυσκοίλια μυαλά. Μαρξισμός ασθενικής καρδιάς.

ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: Μια αφηρημένη λέξη με αρνητική χροιά, μεγάλη σε δύναμη, κοντή σε αλήθεια. Μια αισχρή μάσκα ζωγραφισμένη πάνω στο μοχθηρό πρόσωπο ενός πονηρού αγροίκου προκειμένου να κυριαρχεί στο τσούρμο των υπερευαίσθητων βλαμμένων και ηλίθιων.

ΧΩΡΑ: Ποινική δουλεία για τους ημι-ευφυείς, ένα βουστάσιο ηλιθιότητας. Μια Κίρκη που μετατρέπει τους θαυμαστές οπαδούς της σε σκύλους και γουρούνια. Πόρνη για το αφεντικό, νταβάς του ξένου. Παιδοφάγος, συκοφάντης των γονέων και χλευαστής των ηρώων.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η άρνηση του έρωτα, της ζωής και της ελευθερίας.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Πειθαρχία, πειθαρχία· υποταγή, υποταγή· σκλαβιά και άγνοια, κυοφορούσα την εξουσία. Ένα μπουρζουάδικο σώμα γκροτέσκας πάχυνσης ενός ακαλαίσθητου χριστιανικού πλάσματος. Μια πανσπερμία φετιχισμού, σεχταρισμού και δειλίας.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ: Εκκλησίες των αδύναμων. Ενεχυροδανειστήρια για τους τσιγκούνηδες και ανίσχυρους. Πολλοί γίνονται μέλη για να ζουν παρασιτικά στις πλάτες των καθυστερημένων κατόχων κάρτας μέλους συναδέλφων τους. Μερικοί γίνονται μέλη για να γίνουν κατάσκοποι. Άλλοι, οι πιο ειλικρινείς, γίνονται μέλη για να καταλήξουν στη φυλακή απ’ όπου μπορούν να παρατηρούν την ποταπή ευψυχία όλων των υπολοίπων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Ένας μακάβριος βωμός που χρησιμοποιείται από ικανούς κωμικούς κάθε είδους για να επιδείχνουν το ιερατικό τους ταλέντο τού να απαγγέλουν στις μάζες. Οι δικαιούχοι δεν καταβάλλουν τίποτα λιγότερο από 100% ταπείνωση.

ΦΙΛΙΑ: Τυχεροί εκείνοι που έχουν πιει απ’ το δισκοπότηρο της δίχως να έχουν πληγώσει ή δηλητηριάσει τις ψυχές τους. Αν υπάρχει κανείς τέτοιος, τον προτρέπω να μου στείλει τη φωτογραφία του. Είμαι σίγουρος ότι θα αντικρίσω την όψη ενός βλάκα.

ΑΓΑΠΗ: Εξαπάτηση της σάρκας και καταστροφή του πνεύματος. Ασθένεια της ψυχής, ατροφία του εγκεφάλου, εξασθένιση της καρδιάς, διαφθορά των αισθήσεων, ποιητικά ψέμματα με τα οποία γίνεται κανείς στουπί δύο-τρεις φορές τη μέρα ώστε να καταναλώσει αυτή την πολύτιμη αλλά ηλίθια ζωή συντομότερα. Και όμως εγώ θα προτιμούσα να πεθάνω από αγάπη. Είναι ο μόνος προδότης, μετά τον Ιούδα, που μπορεί να σκοτώσει μ’ ένα φιλί.

ΑΝΤΡΑΣ: Μια βρομερή πάστα δουλείας, τυραννίας, φετιχισμού, φόβου, ματαιοδοξίας -και άγνοιας. Η μεγαλύτερη ύβρις που μπορεί κανείς να διαπράξει απέναντι σ’ ένα γαιδούρι είναι να το αποκαλέσει άντρα.

ΓΥΝΑΙΚΑ: Το πιο βάναυσο απ’ τα υποδουλωμένα θηρία. Το μεγαλύτερο θύμα που σέρνεται πάνω στη γη. Και, μετά τον άντρα, η πιο υπεύθυνη για τα προβλήματά της. Θα ήμουν περίεργος να μάθω τι περνάει απ’ το μυαλό της καθώς τη φιλάω.

Μετάφραση: Αιχμή

 

https://aixmi.wordpress.com

από @ 01/10/2015 10:26 μμ.


Όλοι αυτοί οι ατομιστές – μηδενιστές κλπ που αναφέρονται στον Renzo Novatore και κάποιοι τον έχουν και μέντορα τους, γιατί συζητούν ή ζητάνε αλληλεγγύη; δεν ταυτίζονταν με αυτό που λέει ο Renzo Novatore

 “ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Ένας μακάβριος βωμός που χρησιμοποιείται από ικανούς κωμικούς κάθε είδους για να επιδείχνουν το ιερατικό τους ταλέντο τού να απαγγέλουν στις μάζες. Οι δικαιούχοι δεν καταβάλλουν τίποτα λιγότερο από 100% ταπείνωση” .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License