Υπόγεια κελιά Κορυδαλλού: Διαμαρτυρία για Εύη Στατήρη

http://gr.contrainfo.espiv.net/2015/09/30/ypogeio-gynaikeion-fylakon-korydallou-diamartyria-gia-evi-statiri/

Από σήμερα 30 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση των φυλακών (φυλακές Τρικάλων, Δομοκού, Γρεβενών, Γυναικείων – Αντρικών Κορυδαλλού) για την άμεση ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ της Εύης Στατήρη συζύγου του πολιτικού κρατούμενου – μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς Γ. Τσάκαλου.

Η Εύη νοσηλεύεται ήδη στο Γ.Κ. Νικαίας καθώς διανύει την 16η μέρα απεργίας πείνας.

Αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη ζωή της είναι ο υπουργός δικαιοσύνης που θέσπισε μια τροπολογία-κουρελόχαρτο για την παύση των διώξεων των συγγενικών προσώπων των κρατουμένων η οποία όμως παραμένει ανενεργή, καθώς και το δικαστικό συμβούλιο στο οποίο έχει κατατεθεί η αίτηση αποφυλάκισης της Εύης που κωλυσιεργεί εις βάρος της υγείας της που διαρκώς επιδεινώνεται.

Μέχρι να αποφυλακιστεί η Εύη, αρνούμαστε το μεσημεριανό κλείδωμα και την καταμέτρηση στα κελιά μας.

Πρωτοβουλία Πολιτικών Κρατουμένων
Υπόγειο Παράρτημα Φυλακών Κορυδαλλού
30/9/2015

στ’ αγγλικά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License