Ληξη απεργιας Ευης Στατηρη

Περίληψη

Εληξε η απεργια πεινα της ευης στατηρη μετα την αποφυλακιση της που αποφασιστηκε σημερα απο το συμβουλιο εφετων. Συνεχιζει να νοσηλευεται στο γενικο κρατικο νικαιας σε κανονικο θαλαμο πλεον και οχι των κρατουμενων. Τη δευτερα αναμενεται εξιτηριο που θα κριθει απο την κατασταση της υγειας της. Τις επομενες μερες θα κατατεθει νεα αιτηση για αρση περιοριστικων ορων ενω τις επομενες βδομαδες αναμενεται η τελικη εκβαση του βουλευματος στο οποιο εχει κατατεθει απαλακτικη προταση εισαγγελεα για την ευη και την αθηνα τσακαλου για ολες τις κατηγοριες. Θα ακολουθησει κειμενο της ευης το επομενο διαστημα. Η αλληλεγγυη νικησε ο αγωνας ομως συνεχιζεται.

Λευτερια σε ολους τους πολιτικους κρατουμενους!

 

Αλληλεγγυοι/ες στον αγωνα της ευης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License