Με απροκάλυπτα εγκλήματα αντιμετωπίζεται πλέον το προσφυγικό ζήτημα

Περίληψη

post image

Σε απροκάλυπτα εγκλήματα αναβαθμίζονται πλέον οι απωθήσεις και οι τραμπουκισμοί αφιλόξενων και ξενοφοβικών κρατών, με την ανοχή και την εξοργιστική σιωπή των υπόλοιπων καθώς και των αρμόδιων οργάνων.

Χθες (Πέμπτη) το βράδυ, συνοριακοί φρουροί πυροβόλησαν και σκότωσαν άντρα που ταξίδευε με μια μεγάλη ομάδα προσφύγων κοντά στην πόλη Σρέδετς στη νοτιοανατολική Βουλγαρία.

Ο άντρας υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (Παρασκευή) το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών. Οι πρόσφυγες ήταν περίπου πενήντα, ηλικίας από 20 έως 30 ετών και «πιθανόν Αφγανοί», σύμφωνα με τη βουλγαρική κυβέρνηση.

http://www.indexanthi.gr/geitonia/bulgaria/7195-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-2.html

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License