Χανιά : Μια πρώτη ενημέρωση από την πορεία ενάντια στα σύνορα, 16 Οκτώβρη 2015

Περίληψη

 

Με περίπου 400 συμμετέχοντες έγινε σήμερα (16/10) η πορεία ενάντια στα σύνορα – no borders που διοργανώθηκε στα πλαίσια της Μεσογειακής Αναρχικής Συνάντησης από τις 3 γέφυρες.

Η πορεία ξεκίνησε στις 19:30 και κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης των Χανίων, περνώντας από πολλές γειτονιές και στενά πέρα από τους κεντρικούς δρόμους.

Το σημαντικότερο στοιχείο της όμως – που την έκανε ως μια από τις καλύτερες πορείες που κάλυψε και συμμετείχε η mpalothia – ήταν το πολύγλωσσο της. Σύντροφοι και συντρόφισσες από την Τουρκία, την Ιταλία, την Σουηδία,όπως και άλλα μέρη φώναξαν μαζί συνθήματα στα ελληνικά, στα τούρκικα, στα ιταλικά, στα σουηδικά και στα αγγλικά, καταργώντας στην πράξη τα σύνορα και γεμίζοντας με απορία και δέος τους αστούς της πόλης των Χανίων. Άλλοι ενοχλήθηκαν από την πολυγλωσσία και άλλοι προέτρεπαν τα παιδιά τους να μας χαιρετίσουν γεμάτοι θαυμασμό.

Θα ακολουθήσει εκτενές φωτορεπορτάζ.

https://mpalothia.wordpress.com/2015/10/16/%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License