58 Παλαιστίνιοι νεκροί συμπεριλαμβανομένων 13 παιδιών και μιας εγκύου, αυτόν το μήνα

Στους 57 ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών Παλαιστινίων το παλαιστινιακό υπουργείο υγείας. Άλλη μια νεαρή Παλαιστίνια σκοτώθηκε σήμερα.

Το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας ανέφερε το Σάββατο, ότι 57 Παλαιστίνιοι είχαν σκοτωθεί από την έναρξη του μήνα, συμπεριλαμβανομένων 13 παιδιών και μιας εγκύου, και ότι πάνω από 2.000 Παλαιστίνιοι είχαν τραυματιστεί. [Σημ. ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 58 μετά το φόνο μιας Παλαιστίνιας στη Χεβρώνα, την Κυριακή]

 

Στους νεκρούς αυτού του μήνα περιλαμβάνονται 17 στη Λωρίδα της Γάζας.

 

Το Υπουργείο δήλωσε ότι τουλάχιστον 2.000 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν αυτό το μήνα, οι περισσότεροι από πραγματικά πυρά και μεταλλικές σφαίρες με λαστιχένια επικάλυψη, πολλοί άλλοι ξυλοκοπήθηκαν ή υπέστησαν εγκαύματα εξαιτίας δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

 

Ανάμεσα στους τραυματίες, 450 είναι γυναικόπαιδα, ενώ ο κατά προσέγγιση αριθμός των Παλαιστινίων που υπέφεραν από την εισπνοή δακρυγόνων είναι πάνω από 4.000.

 

Πηγές: IMEMC [περιλαμβάνει λίστα των νεκρών], PIC

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License