ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ & ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

Στις 23.10 χτυπήσαμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ(Νεαπόλεως & Χειμάρρας) και της ΑΝΕΛ(Χρυσοστόμου Σμύρνης) στο Βύρωνα, καθώς αρνούμαστε να συνθηκολογήσουμε με τη συγκυβέρνηση Αριστεράς και Ακροδεξιάς, η οποία ζητά "κατανόηση" για την εφαρμογή των νέων μέτρων και του μνημονίου.

Τα γνωστά ,πλέον, τεχνάσματα της συγκυβέρνησης, τα οποία άνοιξαν το δρόμο για την άνευ αντιδράσεων ψήφιση και την εφαρμογή των μέτρων,  έριξαν σε λήθαργο τα κοινωνικά αντανακλαστικά.Ωστόσο, στις γειτονιές οπου η αντίσταση αναπνέει σε κάθε δρόμο και σοκάκι,όπου είναι διάχυτη η ανυπακοή και όπου ο φασισμός εχει τσακιστεί, ο δρόμος της συναίνεσης με τον κάθε εθελόδουλο του κράτους και του κεφαλαίου είναι κλειστός.

Εναντιωνόμαστε στη παρουσία κάθε είδους τοπικών πολιτικών γραφείων στις γειτονιές.Εξίσου ανεπιθύμητη είναι και οποιαδήποτε κυβερνητική παρουσία, ανεξάρτητα απο τα εκάστοτε προσωπεία φιλανθρωπίας ή/και τοπικών θεσμώνπου αυτή μπορεί να φέρει.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

Αναρχικοί / Αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License