Ανακοινωση-ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015, ΏΡΑ 6.00 μμ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, (ΒΑΣΙΛ. ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΛΗΣ) Το φασιστικό κράτος συνεχίζει να δολοφονεί Το κράτος της Τουρκίας δολοφόνησε την συντρόφισσα Ντιλέκ Ντογιάν. Η αντιτρομοκρατική στις 18 Οκτωβρίου 2015, στην περιοχή Αρμουτλού της Ιstanbul, πραγματοποίησε επιχειρήσεις σε διάφορα σπίτια αριστερών και ανθρώπων που συμμετέχουν σε αγώνες για δημοκρατικές διεκδικήσεις ,με πρόσχημα ότι έψαχναν μια αγωνίστρια.

Ανακοινωση-ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ!

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015, ΏΡΑ 6.00 μμ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, (ΒΑΣΙΛ. ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΛΗΣ)   Το  φασιστικό κράτος συνεχίζει να δολοφονεί   Το κράτος της Τουρκίας δολοφόνησε την συντρόφισσα Ντιλέκ Ντογιάν. Η αντιτρομοκρατική στις 18 Οκτωβρίου 2015, στην περιοχή Αρμουτλού της Ιstanbul, πραγματοποίησε επιχειρήσεις σε διάφορα σπίτια αριστερών και ανθρώπων που συμμετέχουν σε αγώνες για δημοκρατικές διεκδικήσεις ,με πρόσχημα ότι έψαχναν μια αγωνίστρια. Η ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΙΑΝ ήταν 24 χρονών εργαζόμενη που έμενε μαζί με την οικογένειά της. Η οικογένειά της αντέδρασε σε αυτή την αυθαίρετη επιχείρηση της αστυνομίας .Ως αποτέλεσμα αυτού εκδικητικά πυροβόλησαν την ΝΤΙΛΕΚ μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της. Ήταν μια βδομάδα στην εντατική σε βαριά κατάσταση και στις 25 Οκτωβρίου 5 μ.μ έχασε την ζωή της.
  Η αντιτρομοκρατική για να μην βγει στον αέρα η πραγματικότητα έχει διαδώσει διάφορα ψέματα αλλά κανείς δεν τους πίστεψε. Πρώτα ότι η ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΙΑΝ ήταν ζωντανή βόμβα _ ήταν ψέμα. Έπειτα ότι στο σπίτι έγινε σύγκρουση με την αστυνομία _ ήταν ψέμα. Μετά ανακοίνωσαν ότι η ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΙΑΝ προσπάθησε να πάρει το όπλο ενός αστυνομικού που ήταν στο σπίτι _ είναι ψέμα. Η αστυνομία στο σπίτι αυτό είχε πάει για να δολοφονήσει. Πριν μερικούς μήνες είχαν δολοφονήσει την Γουναί Οζαρσλάν από το Λαϊκό Μέτωπο στο σπίτι που έμενε. Είχαν πυροβολήσει 14 χρονών παιδί τον Μπερκίν Ελβάν. Πραγματοποίησαν σφαγή στο Σουρούτς με αποτέλεσμα 33 νεκρούς και πρόσφατα στην Άγκυρα όπου δολοφόνησαν 102 άτομα. Και τώρα την ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΙΑΝ που ήταν 24 χρονών εργαζόμενη, ήταν μία απλή υποστηρικτής  του Λαϊκού Μετώπου.   Το ΑΚΡ ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό κατά των αγωνιστών αφού δολοφονεί όποιον βρει είτε με εισβολές σε σπίτια, είτε με ενέδρες κάτω από αυτά.  Ο δολοφόνος της ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΙΑΝ είναι το φασιστικό κράτος της Τουρκίας. Είναι πάρα πολύ απλό να ταυτίσει τους λαούς με τρομοκράτες και να τους δολοφονήσει. Πραγματικό αίτιο για το διαρκές μακελειό στην Τουρκία και την κήρυξη πολέμου από το ΑΚΡ  κατά των λαών ,είναι η βαθιά κρίση του κράτους. Με το φόβο της αποσταθεροποίησης της εξουσίας τους ,επιτίθενται κάθε μέρα και πιο πολύ στο λαό. Θα λογοδοτήσουν για αυτές τις σφαγές. Είναι δίκαιο να αγωνίζεσαι κατά ενός τέτοιου φασιστικού καθεστώτος.   Η ΝΤΙΛΕΚ ΝΤΟΓΙΑΝ είναι αθάνατη Το κράτος θα λογοδοτήσει Το ΑΚΡ θα λογοδοτήσει Κάτω ο φασισμός , Ζήτω ο αγώνας των λαών     HALK CEPHESİ (ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ)  Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολίτικους Κρατουμένους στην Τουρκιά και στο Κουρδιστάν  Περιοδικό Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΠΑ-Κέντρο Αγωνιστικής Πολιτιστικής Αλληλεγγύης Των Λαών Τουρκίας και Ελλάδας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License