Ανήλικος Παλαιστίνιος νεκρός σε συγκρούσεις – 3ος νεκρός στη Χεβρώνα σήμερα

Στους 61 οι νεκροί πλέον

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής τη Δευτέρα το βράδυ πυροβόλησαν κα σκότωσαν έναν 17χρονο Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στο διαμέρισμα της Χεβρώνας στο νότο της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανέφερε το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας στο πρακτορείο Μαάν.

 

Το Υπουργείο ταυτοποίησε τον έφηβο ως τον Ιγιάν Ράουχι Τζαραντάτ, και είπε ότι πυροβολήθηκε στο χωριό Μπέιτ Ανούν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην περιοχή.

Ο Ραέντ Αλ Σαϊντ, γιατρός στο νοσοκομείο Αλ Άχλι, είπε ότι ο Τζαραντάτ ήταν ήδη νεκρός όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προσθέτοντας ότι οι ακτίνες Χ έδειξαν ότι είχε μια σφαίρα σφηνωμένη στο κρανίο του.

Ο θάνατος του Τζαραντάτ είναι ο τρίτος φόνος Παλαιστίνιου σήμερα από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, όλοι στην περιοχή της Χεβρώνας.

Ενώ χτες είχε σκοτωθεί μια 17χρονη κοπέλα.

Ντόπιοι είπαν ότι ο Τζαραντάτ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν όταν οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κατέστειλαν πορεία προς το σπίτι του Ραέντ Τζαραντάτ που ήταν ο πρώτος Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε σήμερα.

Πηγή: Maan

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Άλλος ένας Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα – στους 60 οι νεκροί Παλαιστίνιοι τον Οκτώβριο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License