Δολοφονική επίθεση μπάτσου σε αφροαμερικανή μαθήτρια γιατί αρνήθηκε να βγει έξω από την τάξη

Άλλη μια δολοφονική ρατσιστική επίθεση χωρίς καμία υπερβολή ενόψει επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ ή της Χίλαρι Κλίντον. Η στήριξη που έδωσε πολύ μεγάλο κομμάτι πληθυσμού αφροαμερικανών στον Ομπάμα δεν απέδωσε καρπούς.

  

Δολοφονική επίθεση μπάτσου σε αφροαμερικανή μαθήτρια γιατί αρνήθηκε να βγει έξω από την τάξη

Νότια Καρολίνα- υπάλληλοι του Spring Valley High School και οι αναπληρωτές του αρχιμπάτσου σερίφη ερευνούν ένα βίντεο.

 Ο φασίστας σερίφης Leon Lott δηλώνει ότι απλά η μαθήτρια ήταν υπό κράτηση για διατάραξη στο σχολείο και δεν υπάκουσε στις εντολές του μπάτσου του Ben Fields με παρελθόν “λαμπρό”(μπορείτε να διαβάσετε επίσημα έγγραφα από κατηγορίες στα αγγλικά στην πηγή περιγραφής) και συνελήφθη. Ο επιστάτης του σχολείου μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, έτσι κι αλλιώς, επιβεβαιώνει την λυσσασμένη επίθεση του αστυνομικού που είδαν, είδαμε όλοι στο βίντεο.

 Ένας μαθητής  που ονομάζεται Aaron Johnson, ο οποίος ήταν στην τάξη έστειλε μέσω Twitter άμεσο μήνυμα:

Το κορίτσι ρωτήθηκε από τον καθηγητή να εγκαταλείψει την τάξη και να πάει στο γραφείο για λόγους μη πειθαρχίας, εκείνη τον αγνόησε και……..

https://youtu.be/7beNMTLwcm0

 Άλλη μια δολοφονική ρατσιστική επίθεση χωρίς καμία υπερβολή ενόψει επικράτησης του  Ντόναλντ Τραμπ ή της Χίλαρι Κλίντον. Η στήριξη που έδωσε πολύ μεγάλο κομμάτι πληθυσμού αφροαμερικανών στον Ομπάμα δεν απέδωσε καρπούς.

 Πηγή περιγραφής:

http://revolution-news.com/shocking-video-shows-school-cop-body-slam-and-drag-a-female-student/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License