Έως και 350 οι μετανάστες στο χθεσινό ναυάγιο, 242 έχουν διασωθεί

Η Ευρώπη-Φρούριο δολοφονεί! Όλες/οι στους δρόμους!

Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Οκτώβρη, ανοιχτά της Εφταλούς, κοντά στο Μόλυβο, στη Λέσβο, βυθίστηκε σκάφος με εκατοντάδες μετανάστες.
Μέχρι στιγμής ανέρχεται σε 242 άτομα ο αριθμός των διασωθέντων ενώ 3 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί (2 παιδιά μεταξύ τους), ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας κατέληξε στο νοσοκομείο ένα μικρό κορίτσι.
Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων αφού μαρτυρίες ανεβάζουν μέχρι και σε 350 τους επιβαίνοντες στο ξύλινο σκάφος. Σύμφωνα με μαρτυρίες πάντα διασωθέντων το σκάφος «διαλύθηκε» κάποια στιγμή στη διάρκεια του ταξιδιού χτυπημένο από δυνατά κύματα στην περιοχή.

Άλλοι επτά μετανάστες έχασαν τη ζωή τους χθες σε τρία ναυάγια στην περιοχή της Σάμου και άλλοι 10 αγνοούνται.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License