ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε στις φυλακές Κορυδαλλού κινητοποίηση κρατουμένων διεκδικώντας αιτήματα, τόσο για την βελτίωση των εσωτερικών συνθηκών κράτησης, όσο και για θεσμικά ζητήματα, με σκοπό να τερματιστεί το καθεστώς της διαρκούς ομηρίας της φυλακής (αόριστες νέες υποδικίες χωρίς στοιχεία, αυστηροποίηση πειθαρχικών που παρατείνουν την φυλάκιση, "ξέχασμα" μεταναστών κρατουμένων στις φυλακές ενώ έχουν εκτίσει την ποινή τους κ.α).

Η φυλακή είναι ένας αργός θάνατος. Κάθε κίνηση που αμφισβητεί την σκιά του θανάτου είναι ένα βήμα για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία. Το πιο μεγάλο ταξίδι ξεκινάει πάντα με ένα βήμα..

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην κινητοποίηση των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ από το υπόγειο παράρτημα των φυλακών Κορυδαλλού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License