Επίθεση Παλαιστινίων ενόπλων εναντίον στρατιωτικού φυλακίου σε παράνομο ισραηλινό εποικισμό

Άλλο ένα περιστατικό ένοπλης αντίστασης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Παλαιστίνιοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ την Τρίτη το βράδυ εναντίον του παράνομου ισραηλινού εποικισμού Πσαγκότ, στο Τζαμπάλ Αλ Ταουίλ, κοντά στο Αλ Μπιρέχ, στο διαμέρισμα της Ραμάλας, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, είπαν μάρτυρες στο πρακτορείο Μαάν.

 

Οι μάρτυρες ανέφεραν ότι «περισσότεροι από ένας ένοπλοι γάζωσαν έναν ισραηλινό στρατιωτικό πύργο επιτήρησης στον εποικισμό, με πυροβολισμούς για πάνω από 15 λεπτά».

 

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής απάντησαν ανοίγοντας πυρ εναντίον των παρακείμενων παλαιστινιακών γειτονιών Αλ Τζινάν και Τζαμπάλ Αλ Ταουίλ.

 

Δεν αναφέρθηκαν θύματα.

 

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δεν είχε άμεση ενημέρωση για το περιστατικό.

 

Πηγή: Maan

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License