Από Ρουβίκωνα: Ενημέρωση για το δικαστήριο για την κατάληψη των γραφείων των ΑνΕλ και κάποιες διευκρινήσεις

Ενημέρωση από τον Ρουβίκωνα για το δικαστήριο των συντρόφων για την κατάληψη των γραφείων των ΑνΕλ και κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την συγκεκριμένη δράση, διάφορα δημοσιεύματα που ακολούθησαν και την κατάθεση του Π. Καμμένου

post image

 

Ενημέρωση σχετικά με το δικαστήριο των συλληφθέντων του Ρουβίκωνα για την κατάληψη στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, οι 19 σύντροφοι και συντρόφισσες που συμμετείχαν στην κατάληψη των γραφείων των ΑΝ.ΕΛ, πέρασαν των αυτόφωρη διαδικασία. Όπως και στην περίπτωση της υπόθεσης του ΤΑΙΠΕΔ, έτσι κι εδώ, ο μάρτυρας και μηνυτής κατηγορίας, ήταν άφαντος.Εν προκειμένω,δεν προσήλθε ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ και Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος. Παρόλα αυτά, μάς άφησε μια κατάθεση σταθμό, ένα παραλήρημα παραπληροφόρησης, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι αυτός και η οικογένειά του, ήρθαν σε δεινή οικονομική θέση, από την απόπειρα κατάληψης που είχαμε επιχειρήσει ένα μήνα πριν.

Ένας από τους πλουσιότερους πολιτικούς στην Ελλάδα, ο οποίος μαζί με τον υπόλοιπο κυβερνητικό θίασο είναι υπεύθυνοι για την οικονομική λεηλασία, μέσω της εφαρμογής του τρίτου μνημονίου, μυξοκλαίγεται στην κατάθεσή του, βυσσοδομώντας την καταδίκη 19 ανθρώπων, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να παρακολουθούν αμέτοχα τη φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Οι σύντροφοι ζήτησαν την παρουσία όλων των μαρτύρων για την πραγματοποίηση της δίκης και επειδή ουδείς εξ αυτών εμφανίσθηκε, η διαδικασία αναβλήθηκε για τις 13 του Νοέμβρη 2015.

Παρακάτω,παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό της κατάληψης των γραφείων των ΑΝ.ΕΛ, απαντώντας τοιουτοτρόπως στις γελοιότητες ορισμένων δημοσιευμάτων, που ανέφεραν κατάληψη της…ταράτσας.

Αναρχική Συλλογικότητα

"Ρουβίκωνας"       

 

 

Υ.Γ.1. Ο Καμμένος στην κατάθεσή του, αναφέρει ότι μετά την απόπειρα κατάληψης πριν ένα μήνα, η αστυνομία πήρε αυξημένα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κτίριο. Σε συνδυασμό με το δίκτυο πληροφοριών που έχει η κρατική ασφάλεια,σε σχέση με τις κινήσεις μας, πώς πραγματοποιήθηκε η κατάληψη την Δευτέρα;

Υ.Γ.2 Συμμορίες είναι τα πολιτικά κόμματα που ψηφίζουν τα μνημόνια και καθοδηγητές οι πολιτικές τους ηγεσίες.

 

 

Η κατάθεση παραλήρημα του υπουργού άμυνας Παναγιώτη Καμμένου για την κατάληψη στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ (link)

Εικόνες:

από Ρουβίκωνας 30/10/2015 6:23 μμ.


post image

για του λόγου το αληθές!

Εικόνες:

από Ρουβίκωνας 30/10/2015 6:33 μμ.της καταθεσης Καμμένου γιατι το παραπάνω ισως εχει πρόβλημα (εδώ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License