Έκτακτη ανακοίνωση για την πορεία στο Φράχτη | ΜΑύρο & Κόκκινο

Με αφορμή την "στήριξη" του ΣΥΡΙΖΑ

ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Ως αναρχική συλλογικότητα που καλεί και συμμετέχει στην διαδήλωση στο φράχτη του Έβρου, ξεκαθαρίζουμε σε όλους τους τόνους με αφορμή τη γνωστοποίηση σήμερα αργά το απόγευμα της ανακοίνωσης του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη της διαδήλωσης στον Έβρο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ με τους μισθοφόρους και τους λοβοτομημένους οπαδούς της Κυβέρνησης των δολοφόνων. 

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η ανακοίνωση, όπως και η αντίστοιχη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι όντως θα "στηριχτεί" η πορεία από ΣΥΡΙΖΑΙους ή αν απλά γίνεται για τα μάτια του κόσμου. Αλλά αν όντως σκέφτονται κάποιοι να τολμήσουν να εμφανιστούν καλύτερα να το ξεχάσουν.

Δεν μπορεί το κόμμα και η νεολαία που στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία είναι μια κυβέρνηση στυγνών δολοφόνων, που έχει σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους με την πολιτική των κλειστών συνόρων και του φράχτη να εμφανίζονται ως "κινηματική εναλλακτική". Όσο κι αν θέλουν να καλλωπίσουν το προφίλ της κυβέρνησης των μνημονίων και του θανάτου δεν τους αφήνει η "χαρά": τολμούν αυτοί οι αληταράδες να γράφουν στο κείμενο δήθεν "υποστήριξης": "Η κυβέρνηση, ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της οποίας είναι η πολιτική της για το προσφυγικό-μεταναστευτικό"...Μεγάλο επίτευγμα χαρακτηρίζουν αυτοί οι ξεφτιλισμένοι βετεράνοι της "προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" την πολιτική που πνίγει καθημερινά παιδιά στο Αιγαίο. Μεγάλο επίτευγμα το μνημείο ηλιθιότητας που κατέθεσε ως δήλωση ο μπατσουπουργός ότι ο Φράχτης δεν παίζει κανέναν ρόλο, "γιατί οι ροές κατευθύνονται στα νησιά". Παλαίμαχοι στο αλισβερίσι με τα συμφέροντα οι θιασώτες των προαπαιτούμενων πετάνε την μπάλα στην Ε.Ε. την οποία γλύφουνε και προσκυνάνε καλά-καλά κι έπειτα λένε ότι πρέπει να "βοηθήσει". Ενώ ο βοναπαρτίσκος δηλώνει ότι θα ζητήσει να γίνει καταγγελία από την Ευρώπη για την πολιτική των κλειστών συνόρων, την πολιτική δηλαδή που ο ίδιος εφαρμόζει, την επίσημη πολιτική του ελληνικού κράτους.

Αυτές λοιπόν οι ύαινες, ρούφηξαν για πολλά χρόνια το αίμα των κινημάτων για να γίνουν αυτό που πάντα ήταν: κηφήνες της εξουσίας. Δεν θα τους επιτρέψουμε όχι μόνο να βρωμίζουν τις κινητοποιήσεις του κόσμου του αγώνα με τις υποκριτικές τους ανοησίες και να τις καθιστούν δίχως νόημα, λες και υπάρχει ένα πεδίο συναγωνισμού και άμιλλας με τη δολοφονική κυβέρνηση τους. Αλλά πόσο μάλλον δεν δικαιούμαστε να τους επιτρέψουμε να σκυλεύουν τους νεκρούς που οι ίδιοι με τα χέρια τους πετάνε στη θάλασσα. Ας τους πετάξουμε εμείς αυτή τη φορά στη θάλασσα για να αναλάβουμε μια νέα απελευθερωτική δυνατότητα.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
Καλούμε τον κόσμο του αγώνα να συμμετέχει στην αυριανή διαδήλωση και να υπερασπιστεί έμπρακτα το περιεχόμενο της.

 

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό

Μαύρο και Κόκκινο"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License