Καλαμάτα:αντιφασιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

Σάββατο 31 Οκτώβρη 2015

Αντιφασιστικά συνθήματα «δόνησαν» το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Καλαμάτας, καθώς και συνθήματα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, στο πλαίσιο της διαδήλωσης που διοργάνωσε η Αντιφασιστική Κίνηση.

Λίγο αργότερα ακροδεξιοί πραγματοποίησαν «εθνικιστική» εκδήλωση, στην πλατεία 23ης Μάρτη, δεν κατάφεραν όμως ούτε αυτή τη φορά να κάνουν την πορεία που είχαν προγραμματίσει στο κέντρο της πόλης.


Μεταξύ των συνθημάτων που ακούστηκαν στην αντιφασιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες ήταν «Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι, Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι», «Στον φράχτη του Έβρου, στον πάτο του Αιγαίου, χτίζεται η ασφάλεια του κάθε Ευρωπαίου», «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά», «Ούτε στην Καλαμάτα ούτε στα χωριά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά», «Λαέ θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσαν ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ».

https://www.facebook.com/antifasistikikalamatas.blogspot.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License