Δυναμική παρέμβαση συντρόφων στην παρουσίαση του βιβλίου της Μ.Παπανδρέου

Την Πέμπτη 5 Νοέμβρη, στο βιβλιοπωλείο Ιανός

post image

    Την Πέμπτη 5 Νοέμβρη, στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην οδό Σταδίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου ¨Έρωτας και εξουσία¨. Μεταξύ των ¨εκλεκτών¨ ομιλητών της βιβλιοπαρουσίασης ήταν ο Νίκος Παπανδρέου ( της γνωστής οικογένειας που έχει λεηλατήσει τον κοινωνικό πλούτο), ο Σωτήρης Μουσούρης (αναπληρωτής γ.γ. ΟΗΕ) και το γνωστό παχύδερμο του ένδοξου σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος.

    Το θράσος του συγκεκριμένου βετεράνου πολιτικού (που επί σειρά ετών ήταν από τους στυλοβάτες της οικονομικής λεηλασίας του τόπου) να εμφανίζεται δημόσια δε μπορούσε να περάσει αναπάντητο. Έτσι θελήσαμε να του απαντήσουμε δια ζώσης για την περιβόητη δήλωσή του ¨μαζί τα φάγαμε¨, που ως φράση οριοθετεί πλήρως και είναι η επιτομή του κυνισμού του πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης που κατέστρεψε τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.

    Είκοσι σύντροφοι εισβάλαμε στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης την ώρα που μιλούσε ο Πάγκαλος και χαλάσαμε έστω και για λίγο την κωμικοτραγική φιέστα που διοργάνωσε το γνωστό απεργοσπαστικό βιβλιοπωλείο Ιανός. Η πολυάριθμη αστυνομική παρουσία δε μπόρεσε να εμποδίσει την παρέμβαση, που περιελάμβανε και τη ρίψη αρκετών αυγών στην αξιολύπητη συνάθροιση. Την επιλογή να χειροδικίσουμε την αφήνουμε για κάτι πιο σοβαρό. 

 

Αναρχική Ομάδα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License